A fost descoperita o noua clasa de antibiotice, care este capabila sa omoare mai multi agenti patogeni rezistenti - Hotnews Mobile
1 € 4,7619 1 USD 4,1988vineri 22 feb 2019
Foarte bine, cocalarii cu gonoree sunt fericiti
emil bobu [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 22:04
-3/7
Acum pot da un share la bicicleta comunala, secretara de partid, fara griji.
calciu se gaseste
pb80tm [utilizator], Miercuri, 14 februarie 2018, 8:50
+2/2
si in celulele umane. ma indoiesc ca malacidine sa faca diferenta. pe culturi substanta are efect pt ca nu are alta "hrana" la dispozitie. alt impediment ar fi ca aceste substante nu au apetit pt multiplicare, deci cand vor fi saturate efectul se va oprii. in schimb microbul se multiplica. practic organismul va trebuii tratat cu o cantitate de malacidine cel putin egala cu cea a coloniei microbiene asta fara a sti saturatia malacidinelor cu calciu din organismul uman. calciul in organism are un anume traseu, interventia cu substante care se satureaza cu el pe langa ca vor consuma din necesarul zilnic de calciu, vor si imobiliza cantitati insemnate de calciu in structuri amorfe. adica pe intelesul tuturor pietre, cel mai probabil la rinichi.
V-am atasat un+
Grandgousier [utilizator], Miercuri, 14 februarie 2018, 17:34
0/0
Am gasit pe TED.com mai multe prelegeri despre viitorul antibioticelor.
am vazut un material DW
pb80tm [utilizator], Miercuri, 14 februarie 2018, 18:53
0/0
bayer nu mai are divizie cercetare antibiotice. si multe alte companii de medicamente. cercetarea antibioticelor e scumpa si nu are efecte comerciale. adica pariu pe cal mort. bayer stie ca orice antibiotic scos intr-un an devine ineficient, plus ca rezistentele dezvoltate al fac nevandabil chiar rebranduit. cercetarea antibioticelor se mai face in laboratoare independente. cand apare un antibiotic cercetat testat eficientizat atunci vine bayer si cumpara. din pacate cercetarea celui mai avangardist antibiotic a inceput acum 15 ani si nu poate fi confirmat din cauza ultimelor experiente cu el in clinici din germania. rezultatele sunt modeste si companiile nu se inghesuie sa-l cumpere. olanda a instituit o politica de profilaxie si educatie a personalului medical in vederea izolarii actului medical de agenti patogeni externi. practic se limitaeza calea fizica prin care patogenul ajunge la beneficiarul actului medical in interiorul spitalului. pt ca nici o actiune chimica nu are efect. rata mortalitatii persoanelor peste 60 de ani operate in spitalele din germania contaminate cu infectii spitalicesti este de 40%. o cifra care nu se face publica. trendul efectelor microbiene se indreapta spre momentul descoperiri antibioticului. practic in razboiul cu microbul omenirea a fost in stand by 100 de ani.
comenteaza