Reprezentantii societatii civile din CSM solicita urmarirea penala in personam pentru magistratii care ar fi implicati in posibila trucare a anchetelor penale in cazul DNA Ploiesti - Hotnews Mobile
1 € 4,7619 1 USD 4,1988vineri 22 feb 2019
Oho
mitg [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 20:05
+17/27
"Romeu Chelariu si Victor Alistar"

Exact aceste closete cu gura au dreptul sa emita pareri.
Victor Alistar e sluga PSD,
emil bobu [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 21:23
+9/17
iar ONG-ul lui a primit sediu de la stat, deci tipul e vandut si cumparat.

Tipul asta nu e societatea civila, e societatea penala.
Au fost promovati acolo de PSD-ALDE!
Impotriva prostiei din tara [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 21:56
+7/15
Niste jigodii odioase, niste ciolanari si slugi.
Revocarea likelelor din CSM
Cozmin30 [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 21:56
+8/16
1. Cele doua likele nu reprezinta Societatea Civila, ci mafia psd si alde. Aceste likele trebuie sa fie urgent revocate din CSM.
2. Nu s-au falsificat probe
Nu exista niciun Stat Paralel.
Justitia independenta, care-i trimite la puscarie pe infractorii din psd si alde, este denumita de acesti infractori (si de cozile lor de topor) "Statul Paralel". La judecatorii corupti, aflati in solda psd si alde, este problema. Acestia tergiverseaza la nesfirsit procesele, ii achita pe infractorii din mafia psd si alde, ii condamna simbolic, cu suspendare, nu le confisca averile, ii elibereaza anticipat pe cei arestati de judecatori cinstiti, competenti, incoruptibili, nesantajabili.
Este posibil ca mafiotii din psd si alde sa aiba documente din arhiva SIPA si sa-i santajeze pe judecatori, ca sa-i faca scapati pe oamenii mafiei.
O alta practica este tergiversarea proceselor pina cind infractorii din parlament sau de la CCR dezincrimineaza faptele pentru care sunt judecati mafiotii din psd si alde.
Lupta anticoruptie s-a desfasurat bine, dar s-a impotmolit, atunci cind mafia si-a infiltrat oameni in justitie, in CNA, in CSM, in parlament, in guvern, la Avocatul Poporului.
Era foarte corect ca SRI sa colaboreze strins cu DNA.
SRI-ul culegea informatii despre persoanele care desfasurau activitati ilegale, transmiteau probele procurorilor, acestia verificau probele si daca erau solide, ii trimiteau pe infractori in judecata.
Niste judecatori corupti (gen Costiniu) nu si-au facut datoria si anumiti infractori au fost facuti scapati. Infractorii, din banii furati, au cumparat alti judecatori, au cumparat televiziuni, trusturi de presa,
Prin televiziunile si trusturile lor de presa au indobitocit electoratul cu minciuni, calomnii, dezinformari si intoxicari. Fraudind si alegerile, au obtinut majoritatea in parlament
Continuare (Revocarea likelelor)
Cozmin30 [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 22:03
+3/5
Fraudind si alegerile, cumparind si alti parlamentari dispusi sa se vinda, infractorii si-au asigurat o majoritate in parlament. Cu acesta majoritate si-au impus oameni corupti in CNA si si-au permis astfel sa indobitoceasca si mai mult electoratul. Cu majoritatea din parlament au trimis persoane corupte la CCR, in CSM, la ICCJ, care au executat ordinele mafiei. Cu majoritatea din parlament si cu judecatorii corupti infiltrati la CCR, incearca acum sa dezincrimineze faptele de coruptie, incearca sa-i inlature pe procurorii si judecatorii cinstiti si competenti, care nu au putut fi cumparati sau santajati. Daca marii corupti si marii infractori din psd si alde, care au devalizat tara, ar fi fost trimisi acolo unde le este locul, iar averile le-ar fi fost integral confiscate, nu ar mai fi avut cine sa organizeze si sa finanteze indobitocirea electoratului, nu ar mai fi avut cine sa organizeze si sa finanteze fraudarea alegerilor. Probabil ca fara actiuni energice de protest, mafia psd si alde va pune mina integral pe justitie, va pune mina integral pe tara. psd-ul nu este un partid politic, ci un grup infractional organizat. Declaratiile sefilor psd sunt minciuni sfruntate, manipulari si intoxicari. Prin minciuni, manipulari, intoxicari si fraudarea alegerilor, psd-ul a ajuns sa detina practic majoritatea in parlament. Majoritatea parlamentarilor sunt infractori sau cozile acestora de topor. Cum sa apelezi la infractorii din parlament, ca sa investigheze minciunile sefilor psd ? Asa au procedat si cu Comisia Nana. Asa au procedat si cu Comisia "Sufragerila lui Oprea". Asa procedeaza acum. Infractorii lanseaza o minciuna, iar alti infractori, sau cozile lor de topor, o preiau si cer ca parlamentul sa rezolve problema. Parlamentul nu vrea sa rezolve decit problema coruptilor si infractorilor din rindurile lor, adica sa poata fura in continuare si sa scape de puscarie. Orice om cinstit si inteligent nu poate sa ceara decit demisia guvernului mafiei, dizolvarea parlamentu
Reprezentantii "societatii civile", PSD-ALDE ....!
DEMA GOGU' [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 23:08
0/6
Democratia din Romania devine din ce in ce mai trucata ....
S-au activat si cozile de topor din CSM
tavu [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 20:08
+9/19
Televiziuni, moguli, politicieni, organizatii fantoma ale magistratilor, firme de lobby, de spionaj, infractori, toti si-au dat mana pentru distrugerea DNA. Primul pas este eliminarea d-nei Kovesi.
astia
csan [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 20:11
+8/16
nu am citit articolul pana la capatdar, si eu fac parte din societatea civila si nu sunt reprezentata de asta din CSM. Sa ne arate si noua cine i-a trimis acolo, cu nume si prenume. Sau sunt tot aia doi care au trimis-o si pe aia, garbovan. Cred ca nici CSM-ul nu-l repezinta scursurile ala doua, altfel ar fi grav.
senatul :-) dupa un mic abuz
georgebb [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 21:39
+5/11
reprezentantii societatii civile sunt numiti de catre parlament (nu mai stiu daca doar senatul, sau amadoua camerele). Din cate imi aduc aminte, inscrierile s-au terminat prin noiembrie 2016; dar au tot intarziat votul, pentru ca tocmai aveam loc alegeri, iar in ianuarie au zis ca daca tot au asteptat hai sa mai primeasca niste inscrieri, printre ele hop si profitorul Alistar.
Ghici pe cine au ales ?
Alistar
Ilidia [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 20:18
+10/18
Iar a scos capul din rahat licheaua Alistar,cica reprezentantul societatii civile...Amintiti-va "prestatia sa in "comosia" de modificare a codurilor justitiei...
bah ipocritule
gogu_milogu [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 20:21
+9/15
auzi bah alistare
dar cand voi vreti sa stergeti dovezile gasite pe alte eventuale procese cum e bah? cum e cu prezervarea/conservarea probelor?
Nu vedeti bah prostovanilor ca va trageti singuri gloante in picior?
Vorbesti matale de musamalizare? dar cand ridicati voi mainile in parlament impotriva ridicarii imunitatii, aia cum se numeste bah papagalule?
Zici ca acest caz nu e singular?.... bine bah nu o fi.... dar hai sa incepem cu voi si pe urma trecem mai departe.... iar faptul ca nu e singular in justietie nu inseamna ca e regula cum e la voi in parlament si in partidul ala de bizoni.
Toleranta la coruptia juridica sa fie 0?!.... pai daia vreti sa o puneti sub control politic? dar toleranta la coruptia in general cat sa fie? 2-3?
mda, clasic
kthor7 [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 20:36
+3/9
Alistar nu e societatea civila si nici nu a fost vreodata, e sluga pesedista, la fel si celalalt. Nu simt sa ma reprezinta asemenea muhaiele
pardon
informel [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 20:38
+3/9
asa-zisii reprezentanti ai societatii civile; ei, de fapt, sunt slugile PSD; societatea civila nu are reprezentanti in CSM
Victor Alistar NU reprezinta 'sociatatea civila'
Kivek [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 20:56
+4/10
Victor Alistar e sluga PSD, nu reprezentant al societatii civile...de fapt el nici nu ar avea cum sa reprezinte societatea civila din moment ce a ajuns la CSM prin voturile PSD in senat

sau poate ca societatea civila e formata doat din votantii PSD?
ok de acord...
liviu_ [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 21:07
+3/7
esti o acuza care trebuie cercetata...
DAR ... DAR ....
daca se dovedesc date fabricate... cei implicate TREBUIE aruncati in puscarie... cei ce s-au grabit sa acuze aiurea TREBUIE demisi (si imposibilitatea de a-si mai recupera functiile (sau alte functie similare)) SI tembeliziunile la care s-au facut avcuzele si care injura constant dna... TREBUIE inchise pe termen nedefinit!

in legatura cu tembeliziunile... la ce caalomnii si jigniri fac de ani de zile... ar fi trebuit inchise de multi ani...
reprezentantii societatii pseudo-civile
AliKimiku [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 21:41
+3/9
sau pesedeo-civile.
Doua javre fara scrupulemontate acolo de infractori.
Si problema va fi ca atunci cand vor fi intrebati pesedocii de Bruxelles de ce aia si cealalta vor zice ca "societatea civila" a cerut nu noi.
Daca Lazarica fara frica ar prezenta
xrogo [utilizator], Miercuri, 14 februarie 2018, 0:07
-2/2
situatia plangerilor pe adresa procurorilor si situatia dosarelor, cu multele clasari ne-am prinde de par cat de multe plangeri nu s-au cercetat sau s-au musamalizat!
Daca LCK v-a prezentat cati corupti...
JestersTear [utilizator], Joi, 15 februarie 2018, 10:40
0/0
... au fost condamati sau trimisi in judecata, nu v-ati luat de par stiind pe cine ati votat?
Forme fara fond
revolution2017 [utilizator], Miercuri, 14 februarie 2018, 2:29
+1/1
Cum scapam de acesti doi impostori ? Trebuie sa existe si o procedura de demitere daca ei nu reprezinta interesele societatii civile.
comenteaza