O familie (aproape) fericita​ - Hotnews Mobile
1 € 4,7619 1 USD 4,1988vineri 22 feb 2019
nuuu,
victor L [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 13:16
-15/21
in locul dlui Popescu este UE, iar in locul dnei Popescu este UK.
Doar UK a cerut divortul.
Pentru cazul Romaniei trebuie o alta poveste.
la naiba...
ernst [utilizator], Miercuri, 14 februarie 2018, 10:47
+1/1
...si eu care ma asteptam ca tanara aia focoasa sa fie o poloneza blonda cu nume de nepronuntat. care a vandut toata mobila din casa familiei popescu si masinile din garaj ca sa plateasca despagubiri nu nedespagubitilor (pagubiti pentru a doua oara) ci unor sacali impostori.
Domnul Popescu
roccass [utilizator], Miercuri, 14 februarie 2018, 11:40
-2/4
Dupa intrarea un Clubul elitist UE Domnul Popescu a primit vizita unor alti domni, mult mai autoritari si cu mult mai multi care i-au spus ca:
1.Trebuie sa liberalizeze de urgenta preturile la energie,ca asa sunt regulile in clubul UE. In fata protestelor domnului Popescu ca membrii mult mai vechi ai clubului au avut nevoie de zeci de ani ca sa faca ceea ce lui i se cere sa faca in cativa ani, domnii importanti i-au spus ca s-au schimbat regulile si nu poate decat sa le accepte.
2.Trebuie sa vanda de urgenta orice este proprietate a statului pentru ca doar proprietatea privata e secretul succesului. Cand domnul Popescu a dat exemple ca sunt hoteluri pe care noul proprietar privat le-a lasat zeci de ani in paragina si a distrus turismul, sau ca ii este teama ca noul proprietar privat al fabricilor le va inchide ca sa-si favorizeze sucursalele din straintate, i s-a raspuns ca e un neocomunist nenorocit.
3.Domnul Popescu a primit ordin sa nu mai subventioneze livada de visini de langa casa pentru ca primeste bani din partea clubului pentru asta. Cand a protestat ca unii membri a clubului primesc pentru aceeasi livada de trei, sau patru ori mai multi bani decat i se dau lui, i s-a raspuns ca cine-imparte parte-si face.
etc. etc. etc.
comenteaza