Procurorul general, despre sectia care va investiga magistratii: Ar trebui sa nu existe niciun fel de sectie. Pot spune doar un singur cuvant - "discriminare" - Hotnews Mobile
1 € 4,6662 1 USD 0,7611miercuri 21 nov 2018
Are catuse, pistol, mascati la dispozitie
newlook [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 15:10
-6/6
Are catuse, pistol, mascati la dispozitie...poate sa schimbe cursul vietii unui om doar pentru ca el, procurorul, s-a trezit suparat si i-a scris nefericitului numele pe un dosar....
...dar se simte discriminat !

Legile raspunderii Justitiei sunt prea blande. Ar trebui sa fie ca in America !
Ticalos batran
Reticentul [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 15:21
-5/7
Sectia aia va fi in subordinea ta, Procuror general cu ferme convingeri politice exprimate public, contrar legii. Si va rezulta din transferul sectiei existente de la DNA la tine. Esti incapabil s-o gestionezi, pleaca moshule, nu te plang decat vreo trei bocitoare, si-alea platite. Nimeni nu e vesnic pe functie publica.
cu alte cuvinte
g01an [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 15:44
+3/5
orice corp de cercetare juridica trebuie sa poata cerceta aceleasi tipuri de fapte pentru toti cetatenii tarii si nu doar pentru o sub-categorie, pe orice criterii de distinctie.

DNA momentan cerceteaza faptele de coruptie, inclusiv pentru magistrati, nu doar restul cetatenilor sau doar pentru magistrati, DIICOT investigheaza faptele asociate crimei organizate care nu pot fi incadrate usor la alte departamente din procuratura si o face pentru toata lumea. este un aranjament normal si evident necesar intr-o tara civilizata, de ce am vrea sa regresam?
comenteaza