#nutastaura: 50.000 de semnaturi pentru un buton de reactie contra hartuirii online pe Facebook - Hotnews Mobile
1 € 4,6662 1 USD 0,7611miercuri 21 nov 2018
cineva are nevoie de atentie
Mistrelutz [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 10:15
-2/28
exista instrumente pe facebook-block de exemplu.
apoi comentariile care nu-ti plac poti sa le stergi.
odata ce iti pui pozele publice iti asumi .
Oameni rai exista si vor exista mereu .
Nu faci fata,sterge-ti conturile online,ia-ti un cort si du-te in padure
Mic amendament
TurmentatuTheThird [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 10:43
+18/20
"Nu faci fata,sterge-ti conturile online,ia-ti un cort si du-te in padure".

Prima parte corectă, a doua parte nu. Șterge-ți contul și ieși în oraș, bea o bere cu prietenii, ieși la un restaurant, du-te și plimbă-te cu autobuzul pănă la 12 noaptea. Admiră frunzele-n parc (ce a mai rămas din ele). Nu sta în mașină cu nasul în telefon întrebându-te de ce ți-a șters facebook contul. Trăiește viața reală, nu cea virtuală.
asa, deci
rakkone [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 10:52
+8/26
Deci, conform logicii tale, odata ce postezi prostii pe net, iti asumi ca poti fi facut prost de altii, ca in cazul tau.
- Block nu sterge faptul ca unul te face varza in ochii cunostintelor comune. Block doar nu te mai lasa sa vezi tu ce scrie ala, nu il impiedica sa te trashuiasca in continuare si altii sa rada de tine.
- Nu poti sa stergi decat comentariile pe wallul sau la mesajele tale, nu ii poti sterge altuia postarea in care te trashuieste.
- Nu, nu iti asumi nimic, faptul ca existi nu permite altuia sa fie nepoliticos/grobian/gibon la adresa ta etc. Ce sa inteleg din logica ta, faptul ca traieste Cosette Chichirau, inseamna ca isi asuma si ca trebuie sa accepte ca va fi injurata de un gibon?
- Da, vor exista intotdeauna, dar trebuie indepartait din ochii celorlalti si le trebuie taiate posibilitatile de a-i afecta pe altii si de a-si deversa umorile.
- Victim shaming and blaming pana la capat, brehani teribil. Femeile violate si-o merita si ele, alea batute de barbati la fel, copiii abuzati or fi zis si ei ceva sau or fi facut ceva etc, nu?
da
Mistrelutz [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 13:42
-1/21
Odata ce postezi pe net public ,nu t epoti astepta sa te iubeasca toti. Duh
Block inseamna ca nu te mai poate contacta si nu poate posta pe profilul tau !daca posteaza info despre tine pe profilul lui,faci report.
Nu faptul ca existi permite altuia sa te batjocoreasca. Nimic nu permite asta .Citesti ce scriu dar intelegi ce vrei.
Daca tu ai 1000 de prieteni in lista (ca da bine)dar de fapt cunosti personal si vorbesti doar cu maxim 50..950 nu iti sunt prieteni.
Poti umbla in setari si nu vede nimeni din afara listei tale ce postezi..
Daca postezi public asteapta-te la misto-uri.
Aia cu femei violate si batute..na..o comparatie exagerata ,te-am suparat tare vad .
Nu e vorba ca nu te iubesc toti
ac [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 18:27
+2/6
Asta e normal, nici nu stiu ca existi decit odata la 10 ani. Aici e vorba despre abuzivi si despre ce poti face sa te aperi.
E o diferenta
artagosu [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 19:59
+4/4
intre a te astepta sa fii iubit si a te astepta sa nu fii hartuit. Blocarea astora inseamna doar ca isi vor cauta pe altii pe care sa-i umileasca.
Asta se numeste viata
Incomod3 [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 18:41
0/4
si vad ca din ce in ce mai putini sunt capabili sa si-o asume... vreti sa traiti intr-o bula a voastra in care sa nu fiti atinsi nici cu o floare...ghinion, nu se poate... faptul ca-l impiedici pe unul sa spuna despre tine ca esti idiot, nu inseamna ca ala nu te crede idiot in continuare... faptul ca cineva te aproba, in fata, nu inseamna ca pe la spate nu te considera si el idiot... ignori si mergi mai departe... dovedesti ca ala e idiot si nu tu... dar e mai simplu sa te apuci sa te smiorcai..."tovaaaarasaaa educatoareeee, gigel m-a facut proooost"... Surpriza, nu gigel te-a facut prost, natura te-a facut... daca nu esti in stare sa dai o replica unuia care te "molesteaza" verbal, fara sa tipi dupa ajutor, poate ca meriti ceea ce ti se intampla... mi-e si groaza ce fel de "oameni" ies din specimenele astea care nu sunt in stare sa faca fata unui atac verbal... ce vor face astia daca se nasoleste treaba ? nici macar carne de tun nu-i poti numi, conserve de-a dreptul...
Viata nu inseamna
visury [utilizator], Vineri, 8 decembrie 2017, 8:28
0/0
sa suporti abuzurile verbale sau psihice ale altora. Daca copilul tau ar fi agresat verbal zilnic nu l-ai apara ? I-ai zice doar sa riposteze ? Daca situatia s-ar inrautati ? Unii adolescenti au ajuns sa se sinucida din cuza abuzurilor si presiunii exercitate asupra lor.

Stii ca in codul penal exista o infractiune care se cheama determinarea sinuciderii ? Si juristii sunt idioti ?
Lumea smecherilor
Soro [utilizator], Vineri, 8 decembrie 2017, 10:37
0/0
Nu atat din articol cat din raspunsurile postate (ca si al tau) vedem dezumanizarea oamenilor si convingerea ca "trebuie sa te descurci". Daca esti smecher si bataus e OK in imaginea ta despre viata.
Da de ce sa-si stearga conturile
artagosu [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 19:56
+1/5
oamenii din cauza unor tampiti care hartuiesc ? Asta ar insemna ca ei triumfa. Ei sa fie scosi din retea, nu victimele hartuirii.
comenteaza