Carmen Dan despre disparitia lui Avraham Morgenstern: Nu sunt aici pentru a-mi da demisia atunci cand un politist judiciar dintr-o "oricare" sectie nu-si duce la indeplinire sarcinile - Hotnews Mobile
1 € 4,6589 1 USD 4,0064luni 16 iul 2018
Tov. secretara, care-te......
cartofil [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 11:09
+46/50
A disparut Ghita, a disparut Popoviciu acum Morgenstern. Si cred ca se pregateste Dragnea. Insoritele plaje ale Braziliei il asteapta. Deci de ce dracu stai cocotata in postul ala daca nu esti in stare sa faci nimic ?????
Probabil ca face. Ii face disparuti.
IisusVine [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 16:11
+12/12
Iti dai seama, daca Ghita, Popoviciu si Morgenstern erau prinsi si arestati, ca pica tot ansamblul de papusari din spatele tovarasei secretare? Acestia 3 erau procuratorii, vacile de muls, suveicile care faceau banii si afacerile murdare.

Nu ne dam seama despre ce vorbim aici: dansa este FACTORUL DE DECIZIE in afacerile interne! Dansa dispune ORICE pentru ca un urmarit penal sa nu iasa din tara. ORICE! Bani, oameni, ordine, absolut ORICE! In conditiile acestea, la prima disparitie ar fi fost greseala, la a doua INCOMPETENTA dar deja la a treia e COMPLICITATE.
injuram degeaba
pardalian [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 17:50
+9/9
Astia au piele de elefant. Sau mai bine zis de porc. Nimic nu-i atinge. Nu cred ca in tara asta se mai poate face ceva cu prosteste pasnice si expunerea publica a hotiei lor. Dar poporul nostru are o inertie foarte mare la mizerie. Cam 100 de ani. Cam atat trece pana se infurie si pune mana pe coasa si topor. In tara noastra, "binili" nu mai invinge.
MAI rules
middle_brick [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 19:35
+5/5
dar nici cei din MAI nu sunt acolo pentru a fi conduși de o secretara obscura din Videle, zic si eu.
Asta este.....omul !!!!!
polonyca [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 11:09
+35/41
Atitudine si limbaj de .....secretara de scoala !!! No comment....!!!
Oarecare ...
fdaniel [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 11:13
+36/42
Probabil d-na secretara crede ca ministrul raspunde numai de sectiile cu numere pare ... sau numere prime...

Mie mi se pare ca ar trebui sa dea socoteala numai pentru numerele complexe.
Intrebare
imi_pasa_de_romania [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 17:57
+8/8
Eu zic ca trebuie sa iti pui o intrebare: nu esti acolo sa-ti dai demisia cand greseste cineva. Bun. Dar pentru ce esti pusa acolo?

fdaniel, eu cred ca ea crede ca scopul ei este doar sa-si ia salariul mare si pensia speciala. Atat. Ah da, si sa lupte impotriva balenei albastra impreuna cu zana Firea.
a disparut de ceva timp
Kosmos [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 11:15
+38/46
Tanti avea informatii si intra la favorizarea infractorului. Morgenstern, Schwartzenberg sau Steinmetz au legaturi stranse cu PSD.
PSD este un grup mafiot.
si nea Puiu Popoviciu? nu se pune la
N.S. [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 12:01
+13/27
numaratoare? am inteles, hotii de alte culori se accepta! bravo tie, sluga! :)
expatii sau imigrantii
Kosmos [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 13:45
+2/12
Au parte de un tratament mai dur in orice tara. Aici intra si ilici, petrica neulander sau alte cozi de topor parasutate in Romania la comis infractiuni
Fischerland I
ww [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 13:57
+16/22
Sigur că „oamenii de afaceri” evrei iubesc România și mai ales PCR-ul, că doar copiii lui Israel sunt foarte interesați de politica românească, și încă nu de ieri, de azi. Nu degeaba îi spunea Eliade lui Jung, după cum a mărturisit acesta în timpul unui congres pe teme filozofice din Uruguay, că „România este unde este datorită evreilor”. Înainte de a-și trimite consultanții și „oamenii de afceri”, în binecuvântatele vremuri pe care le trăim, ca să suțină copilul mult iubit PSD-PCR, frații evrei ne-au mai ajutat enorm și în trecut. Astfel, după ce au ajuns destul de numeroși în Țările Române, în urma marilor migrații din secolul al XIX-lea dinspre Rusia, Polonia și Imperiul Habsburgic, au avut grijă să obțină drepturi egale cu ale pământenilor printr-o abilă presiune exercitată (un fel de șantaj direct, mai exact) prin intermediul marilor puteri occidentale, care au condiționat discret împlinirea marilor deziderate ale națiunii române de rezolvarea „chestiunii evreiești”.
Apoi, în scurt timp și desigur fără a beneficia de sprijin financiar din partea marii alianțe evreiești (care nu se numea Masonerie și exista doar în capul lui Eminescu și a intelectualilor de speță joasă care i-au urmat, precum Paulescu, Iorga, Sadoveanu sau Eliade) ci printr-o muncă asiduă, au reușit să acapareze cea mai mare parte a păturii mijlocii, în special în Moldova. Mai ales marile proprietăți agricole (Fischer, Juster, Guttmann, Rapaport, Feierstein etc., nume care rezonează într-un mod foarte interesant cu cele ale „oamenilor de afaceri” apropiați PCR/PDSR/ALDE), identificate generic în epocă cu numele strămoșesc Fischerland, au beneficiat de o conducere luminată din partea marilor arendași evrei. În urma acestei perioade prospere tăranii români au ajuns să locuiască în bordeie de pământ, ca animalele, totul culminând cu Răscoala din 1907. Aceasta a izbucnit în satul cu nume predestinat Flămânzi, aflat pe moșia daco-romanului Moky Fischer.
Fischerland II
ww [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 13:58
+15/23
Printre alte binecuvântate beneficii și daruri primite de noi de la acest binecuvântat popor- frate și trecând peste sensibila perioadă interbelică, putem enumera aducerea comunismului pe tancurile rusești, semn că frații noștri nu au renunțat niciodată la ideea generoasă de a transforma România, ca și Rusia de altfel, într-un imens colhoz, un fel de Fischerland modern. Tot întâmplătoare este și prezența atâtor nume evreiești printre chipurile luminate pe care ni le-a adus Revoluția (în sensul generic, un alt copil mult-iubit al socialismului marxisto-evreiesc) din 1989. Desigur, întâmplătoare este și nominalizarea a numeroși „oameni de afaceri” (în mod ciudat, nu sunt nici ruși, nici belgieni, bulgari, maghiari etc) sau a serviciilor secrete evreiești în mari dosare actuale de corupție și spălare de bani, ba chiar și de șantajare a prim-procurorului DNA.
Am încercat evocarea în câteva rânduri (utilizând „termeni din registrul vadimist, xenofob, legionar și fascist” și „rușinoase prejudecăți și stereotipuri privitoare la evrei”, desigur) a două secole de istorie pentru a arăta că, dacă vrem să înțelegem prezentul, trebuie să ne străduim a înțelege ceva mai bine și trecutul, altfel suntem condamnați să îl repetăm la nesfârșit. Și inainte de a pune unele decizii/nerealizări pe seama prostiei sau incompetenței (vezi doamna secretară din articol) am putea lua în calcul și varianta unei veritabile strategii de a ține România la stadiul de republică bananieră, care este respectată pas cu pas.
O expunere a "eu"-lui
martianu [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 11:19
+25/27
Care nu intereseaza pe nimeni.

Mai important mi se pare faptul ca sunteti o droaie de bugetari cu salarii proaspat marite incapabili sa duca la bun sfarsit nici cele mai simple indatoriri.

Prima oara e o intamplare, a 2-a oara coincidenta, dar cum se explica acest fenomen prin care toti acesti talhari fug de sub acest arest juduciar.

Oare nu reiese ca sunteti complet inutili?
Dar de ce oi fi tu "aici",....
gigiN [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 11:19
+27/31
pentru ca nimeni nu pricepe ce cauti in functia ta actuala,in afara de papusarul tau,dragnea ???
Doamna secretara,
CezarN [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 11:29
+29/33
Dumneavoastra trebuie sa va dati demisia nu pentru ca un potilist nu si-a facut datoria, ci pentru ca acel politist, asupra caruia s-au facut in mod sigur presiuni sa inchida ochii, NU A AVUT INCREDERE IN SISTEMUL creat si manageriat de dumneavoatra si PSD pentru a raporta acele presiuni. I-ar fi fost mult mai usor sa faca asta decat sa comita o ilegalitate si sa devina tapul ispasitor al tuturor legaturilor mafiote dintre PSD si lumea interlopa care duc, iata!, la fuga celor mai multi afaceristi dubosi condamnati de justitie.
Acel politist ar fi trebuit sa aiba incredere ca sesizarea lui va fi luata in serios iar el si familia sa nu vor avea de sufeit de pe urma ei tocmai din parte colegilor si superiorilor vanduti mafiei politico-financiare.

Faptul ca nu a avut incredere in sistemul mosit de dvs, sau nu a avut frica de urmari stiind ca va fi protejat de sistemul din MAI si va scapa si cu spaga luata, si cu 10 la suta pe 3 luni , asta ar trebui sa fie motivul demisiei dumneavoastre. Dar, de, dvs nu aveti nici macar circumvolutiunea datorata caschetei.
Demisia
democtrates [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 15:57
+9/9
Nu se poate , o secretara de scoala de la Teleorman sa conduca MAI? Hai ca este o gluma, ea este pusa in fata si altii decid in locul ei.
Intr-o tara civilizata un ministru isi da demisia pentru fapte mai marunte, la noi maine Dragnea dispare dar vezi Doamne ................noi avem ministru de interne care a facut 10 ani de facultate.
Dumnezeu sa aiba mila de noi, mergem clar spre dictatura.
P.S. Noroc cu tineretul si "multinationalele conduse de Soros-vezi Doamne"
Calitatile cerute la guvern,
Explicit [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 11:46
+28/32
tupeu maxim si utilitate publica zero. Tarii cat mai multe daune, asta le e obiectivul.

Daca esti de la partid esti scutit de competenta si de raspundere, uneori si de creier, precum Firea, Udrea, Ridzi, Gabriel Oprea, Igas, Pogea si alte figuri sinistre ale "politicii" romanesti.
gurvernarea nesimtita
voxpopulix [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 12:04
+29/31
Si in ce conditii si-ar da demisia tovarasa asta diletanta?

Toti condamnatii sunt plecati din tara mai nou, greu si pentru ei sa traiesti cu zeci si sute de milioane de euro in Bahamas sau Bali.
Un fel de Donald Trump la MAI
Jos_Dictatura_Dragnea [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 12:09
+22/28
Cucoana, esti incompetenta si sluga lui Dragnea, cu cat dispari mai repede din politica, cu atat mai bine.
interesant pragmatismul asta
MoemBius [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 12:18
+18/20
da e pragmatism egocentric madammme

adica numai pe o parte asa
acolo unde va place
unde nu ,,,,da-i in colo ....sa astate

halal ......siktir
Dublu standard
Soljenitin [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 12:18
+26/28
Si atunci de ce pesedragnea cerea demisiile a diferiti ministri atunci cand diversi oameni din ministere nu isi faceau treaba?
Ipocrizie stalinista in stare pura si dublu standard dus la rang de arta!
lasa-ne...lasa-ne...
mitocanu [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 12:23
+22/24
acest individual, pe nume dragnea, este chitesenta prostiei politice romanesti...cum poti sa numesti, intr-un post de raspundere, niste nulitati ca madame carmen dan sau monsieur liviu pop, numai pe baza faptului ca iti sunt fideli...in plus nu au nici macar bunul simt sa demisioneze atunci cand subalternii lor comit greseli de proportie nationala...
Ma mir ca a reusit performanta
Zummm [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 12:51
+19/21
De a scrie *a-mi*
intrebare?
ody [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 13:03
+21/23
simplu!!CE CAUTATI IN FRUNTEA MINISTERULUI DE INTERNE SI PENTRU CE V-A PUA ACOLO ""CINEVA""???se va afla si acest secret!!!
imi place de ea..
CRMS [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 13:06
+25/27
O demna urmasa a lui Postelnicu.
Romania nu s-a schimbat prea mult: si atunci ca si acuma analfabetii erau tinuti de popor in fruntea tarii.
ehe...
liviu_ [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 13:06
+26/28
e al 3lea "disparut" de cand e PSD la guvernare...

da ce sa zici... in Belgia si-a dat ministru justitiei demisia pt un evadat din inchisoare... aiici poate sa arda juma in
Romania ca tot e vina celuilalt!

sictir blondo! ala o fi favorizat infractoru da 1 politest oricum nu poate sa pazeasca un infractor... trebuie minim 2... acum nu stiu cum functioneaza chestia asta dar doar in sungur vinovat pare cam putin

also chiar nici o repercursiune?! psd se spala pe maini... si eventual mai dam legi pro infractor ca sunt oropsiti saracii cu profit cateva milioane de euro pentru 2-4 ani de puscarie
Stim de ce e acolo
Ochii_pe_voi [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 13:08
+25/27
Pentru ca e o incompetenta pesedista, complice de-a lui Dracnea... Tipic pentru Ciuma Rosie si clientela ei.
discurs aiuritor,
Stapanu [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 13:51
+15/15
poate fi dat spre analiza literara pentru a stabili varsta & educatia autorului
un prieten bun facea o confuzie generatoare de veselie, pana la urma, intre "anumit" & "oarecare"
ministreasa e & mai tare, pentru ea se pare ca "oarecare" & "oricare" sunt tot una
apropo, de cand a redevenit MI -ul din nou MAI?! cu putina vreme in urma era MIRA (?!)
Mai mult ca sigur
indrea [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 15:07
+9/9
că nu ea a scris poliloghia aia! Autorul e unul "şcolit" cu doctorat(-e) din anturajul/subordinea ei. :))
ah,
Stapanu [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 15:07
+2/2
m-a luat valul, taiati va rog "din nou" (!) / thks!
doamna ex-secretara ( nu , ex-secretar)
ilex2013 [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 14:30
+13/13
isi da demisia numai cand ii zice tovarasul Dragnea , clar nu??
...oricare...oarecare...
baligosul [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 14:32
+13/13
Ce aveți de vă tot luați de PSD-istele care vorbesc prost în limba română,sau în engleză sau franceză,etc.
Are diplomă de la o facultate,la drept?Adică voi insinuați că diploma a obținut-o pe șpăgi sau prin paturile dăscălimii care a examinat-o?!Nenorociți de jurnaliști.
superiorii sa iasa cu explicatii ....
sareta [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 15:28
+10/10
Nu asa doamna politista ! Nu asteptam ca superiorii celor care "si-au facut datoria ordonata" sa iasa sa ne abureasca .Sunteti platita regeste tocmai pentru a va face datoria de a destitui imediat pe acesti sefi ai militienilor "ascultatori" ,Fara alte lamemtari si justificari de intelectuali speriati .....Nu o faceti, inseamna ca s-a ordonat si s-a executat misiunea !
Parol, țață, ca ne-ngropi!
tarantella [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 16:20
+9/9
"Fie ca am angajat oameni cu experienta, dar pensionari..."

Aici sigur se refera la consilierii 'mneaei, care au iesit la pensie (speciala, 13.000 lei/luna) la 44 de ani ca sa fie angajati a doua zi pe acelasi post. Cică să facă și un pic de damage control. Prea tarziu, ţaţo.
Continua tanti ca ai de "lucru"cu Balena Albastra
Plagarus [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 16:34
+9/9
Un om intre oamenii PSDerbedei.
madame este
alllx [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 18:11
+9/9
un exemplu clasic, un cliseu as putea spune, al incompetentului semi-analfabet(sau analfabet functional) catarat abuziv si soios pe scara ierarhica intr-o societate bolnava!
Greu
Godzillagrrr [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 19:16
+8/8
Greu este limba româneasca la doamna.
"..."
Godzillagrrr [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 19:19
+4/4
"... cu ajutorul lui Dumnezeu..." fi-v-ar rusine, Doamna.
cd
pb80tm [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 21:49
+7/7
nu isi da demisia ea stinge lumina si apoi fura intrerupatorul dupa ce s-au carat toti din RO, infractori sau oameni intregi la cap.
Salariile alea de ce crezi ca sunt?
ouyang [utilizator], Luni, 14 august 2017, 11:09
+2/2
Sa-ti faci in mm treaba! Nu ti-ai facut-o, dispari. Demisia!
Raetchi dixit
ccteddy [utilizator], Luni, 14 august 2017, 11:21
+1/1
Pai, cam asta a fost cu blonda! Cand spune Raetchi sa-ti dai demisia, fi sigur ca esti demis de mult dar tu nu stii.
Sa va reamintesc cum a iesit dl Raetchi in fata PNLului si i-a rusinat pe toti cand l-au propus pe Marian Munteanu ca si candidat la Primaria Generala? Ce s-au mai dat peste cap ierarhiile in partid cand s-a aflat ca ordinul Komintern era altul? Ca sa vedeti cine conduce in fapt PNL-ul, va rog sa va reamintiti macar un moment cand Orban a actionat in contradictoriu cu acest personaj de import. Nu exista!!!! :-)
Superb!
un_deget_de_secaturi [utilizator], Luni, 14 august 2017, 11:27
+3/3
Ce bine a facut Dracnea ca a pus la Interne o astfel de doamna, si frumoasa, si desteapta, si inimoasa!

ce frumos ne zice "Nu sunt aici pentru a-mi da demisia"!

Desigur ca nu este direct vinovat ca a disparut "Steaua Diminetii", dar nu este unicul caz!

Iar in Belgia, cu ceva ani in urma, un pedofil a evadat de sub escorta, in timp ce era transportat la tribunal.
Evadatul a fost arestat dupa numai patru ore, dar Ministrul de interne din Belgia si-a dat demisia!

Evident ca nu era vinovat, insa in alte tari exista notiunea de RESPONSABILITATE!
comenteaza