Varujan Pambuccian: Deputatii minoritatilor vor vota la motiune asa cum cred de cuviinta - Hotnews Mobile
1 € 4,6606 1 USD 3,7886sâmbătă 21 apr 2018
Lege independentei "Tinutului Secuiesc"!
EuSiCuMine [utilizator], Luni, 19 iunie 2017, 17:51
-1/3
O lege a independentei Tinutului Secuiesc nu exista? Ca s-ar vota pe repede inainte de mandi ca sunt romani de la PSD si ALDE! Si la CCR numai constitutia Romaniei nu este avuta in vedere. Se ocupa baietii si fetele Dorneanu, Morar, Pivnicerul ...etc.
Astia ar fi in stare sa joace tara asta la poker, eventual pe bucatele! Incredibil!
Armenii lui Pambucian, Vosganian,
Rahan5 [utilizator], Luni, 19 iunie 2017, 23:26
+1/1
Prigoana, etc, vor vota cum vrea Dragnea, adica Putin.
Desigur ca pe Pambucian ,,il mananca pielea" ca face o asemenea declaratie.
In mod normal, avand in vedere ca locurile in Parlament al ,,minoritatiilor" nationale exista datorita ,,darniciei (prost inteleasa) a romanilor", ar fi fost cinstit ca Pambucian sa anunte ca deputatii minoritatiilor" nationale nu se amesteca in criza politica, si nu participa la vot !
Trebuie modificata Constitutia, prin eliminarea idioatei idei de ,,locuri pentru minoritati nationale" . Fiecare comunitate etnica, sa-si castige locul proportional in Parlament prin voturi, si nu prin ,,usa din dos".
La nevoie, in Constitutie, sa se poata asocia 2 (sau mai multe) comunitati etnice mai mici, pentru un loc in parlament cu schimbul. Un parlamentar 2 ani, iar alt parlamentar ceilalti 2 ani.
De exemplu, comunitatea Polonezilor si cea a Slovacilor, avand in vedere ca sunt inrudite, cele doua comunitati se pot unii, pentru alegerea unui loc de parlamentar, pe care il pot impartii la 2 ani fiecare, pentru cate un parlamentar.
comenteaza