Ionuț Radu, aproape de Nice / Presa italiană anunță că Parma ar fi intrat pe fir - Hotnews Mobile
1 € 4,7748 1 USD 4,4026luni 17 feb 2020

Ionuț Radu, aproape de Nice / Presa italiană anunță că Parma ar fi intrat pe fir

de Silviu Dumitru Luni, 27 ianuarie 2020, 20:13
- a A+
Imagine
Crescenzio Cecere şi Oscar Damiani, impresarii portarului Ionuţ Radu, au ajuns, luni după-amiază, la sediul clubului Inter Milano pentru a negocia împrumutul internaţionalului român la clubul Nice, informează tuttomercatoweb.it.Update:
Parma ar fi reuşit în ultimul moment să obţină "deturnarea" portarului Ionuţ Radu din drumul către Nisa, scrie presa italiană.
Potrivit Sky Italia, Parma îl doreşte pe Radu ca înlocuitor al lui Luigi Sepe, cel care a apărat toate minutele în acest sezon al Serie A, dar care s-a accidentat pentru mai mult timp.

Trecerea lui Radu de la Genoa la Parma ar fi un pas mare înainte pentru portarul român, ţinând cont că echipa din Emilia-Romagna, antrenată de Roberto D'Aversa, stă bine în campionat, pe locul 7, faţă de locul 19, penultimul, ocupat de actuala formaţie a lui.

Însă viitorul lui Radu nu este sigur în acest moment, nefiind încheiat niciun acord.

Știrea inițială: Nice doreşte un împrumut al jucătorului pentru 18 luni, iar perioada este agreată de Inter.

Vineri, Oscar Damiani a anunţat că negociază transferul lui Radu la gruparea franceză Nice.

"Radu şi-a făcut datoria, a fost cel mai bun de la Genoa, apoi clubul a făcut alegerea, de aceea va pleca de acolo. Dacă e să fie rezervă, va fi în altă parte. Sunt la Nisa în acest moment şi clubul l-ar vrea, dar nu pentru şase luni, ci pentru cel puţin un an şi jumătate. Radu merită o echipă care să-l aprecieze", a declarat Damiani, la Radio Marte.

Ionuţ Radu, 22 de ani, şi-a pierdut postul de titular la Genoa, după ce gruparea genoveză l-a împrumutat, la începutul acestei luni, pe Mattia Perin de la Juventus.

Radu este jucătorul echipei Inter Milano, el fiind împrumutat până la finalul sezonului la Genoa. El nu a lipsit niciun minut din poarta echipei genoveze în primele 17 meciuri jucate în acest sezon, în Serie A.

Nice ocupă locul 12, în campionatul Franţei, cu 29 de puncte, după 21 de jocuri. La echipa antrenată de fostul internaţional francez Patrick Vieira, titularul postului de portar este argentinianul Walter Daniel Benitez, în vârstă de 26 de ani, scrie News.ro.


624 de afisari


Mai treceti pe la scoala
Rafaila [utilizator], Luni, 27 ianuarie 2020, 20:28
+1/1
Din titlul articolului eu inteleg ca la sediul clubului exista un portar care negociaza un imprumut. Adica o spaga. Si daca iese bine, e Nice.
comenteaza
Cookie Settings