CNCD s-a autosesizat în cazul declarațiilor Gabrielei Firea potrivit cărora biroul lui Ludovic Orban era ca "un bar de negri" - Hotnews Mobile
1 € 4,7798 1 USD 4,3101marţi 28 ian 2020

CNCD s-a autosesizat în cazul declarațiilor Gabrielei Firea potrivit cărora biroul lui Ludovic Orban era ca "un bar de negri"

de C.D. Miercuri, 11 decembrie 2019, 18:33
- a A+
Imagine
​​Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosesizat după ce Gabriela Firea a afirmat că biroul lui Ludovic Orban, în vremea când era viceprimar, era "ca un bar de negri", a declarat pentru HotNews.ro, președintele instituției Asztalos Csaba.Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a răspuns duminică premierului Ludovic Orban cu un atac virulent, susținând că nu s-a schimbat deloc față de perioada în care era viceprimar, iar biroul lui "era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu țigări, numai cu persoane pestilențiale".

"Țevile nu se repară nici cu whisky, nici cu alcool, nici cu cântatul la mandolină", a susținut Firea. Gabriela Firea i-a răspuns, duminică, la Antena 3, premierului Ludovic Orban, care a spus, despre relația cu ea că "cine seamănă vânt, culege furtună". Firea susține că singurul obiectiv al lui Orban este câștigarea Primăriei Capitalei la alegerile locale, iar pentru a reuși "a declanșat jihadul" împotriva sa.

"V-a explicat chiar domnul Orban că are un singur obiectiv, nu de a face ceva bun pentru țară, ci de a schimba primarul general al Capitalei. De altfel, îmi spun și mie prieteni, colegi, cunoscuți, că domnul Orban a declanșat jihadul împotriva mea și trebuie să mă atace pe mine. Discută cu tot felul de jurnaliști de investigații, să scormonească, să inventeze ceva în legătură cu mine, doar-doar mă vor schimba de la Primăria Generală. Încearcă să racoleze oameni din echipa mea, încearcă să schimbe majoritatea din Consiliul General", a susținut Firea, citată de Mediafax.


5297 de afisari


...
tirolez [utilizator], Miercuri, 11 decembrie 2019, 18:44
+15/15
La CTP si pavian au fost mult mai rapizi. Si nici macar n-au anuntat ceva concret.
Deci CNCD-ul s-a dat pe brazda
Sparafucile [utilizator], Miercuri, 11 decembrie 2019, 18:58
+12/12
Fiindca a simtit, mai nou, de unde bate briza. A mai ramas o institutie de trimis la reeducare: CNA-ul. Poate dupa alegerile alea anticipate pe care le tot prevesteste presedintele.
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings