VIDEO 200 de avocați au atacat doctorii unui spital de cardiologie din Pakistan / Trei morți, zeci de mașini distruse, un ministru regional bătut - Hotnews Mobile
1 € 4,7798 1 USD 4,3348marţi 28 ian 2020

VIDEO 200 de avocați au atacat doctorii unui spital de cardiologie din Pakistan / Trei morți, zeci de mașini distruse, un ministru regional bătut

de R.M. Miercuri, 11 decembrie 2019, 18:04
- a A+
Imagine
Cel puțin trei pacienți au murit miercuri după ce un grup de 200 de avocați au atacat doctorii unui spital de cardiologie din Lahore, capitala estului Pakistanului, anunță AFP."Trei pacienți, printre care o femeie în vârstă, au decedat, doctorii neputând să-i îngrijească la timp deoarece încercau să evite agresiunea", a declarat Yasmeen Rashid, ministrul provincial al Sănătății din Punjab, într-o conferință de presă.

Peste 200 de avocați au luat cu asalt medicii institutului de cardiologie din Punjab, lovind personalul și spărgând zeci de vehicule, după ce un doctor a difuzat pe rețelele sociale o înregistrare video în care acuză comportamentul unor avocați. Potrivit acestui doctor, un grup de avocați s-ar fi dus la șeful poliției pentru a-i cere să aresteze doi doctori, iar acesta ar fi refuzat.

În timpul incidentelor a fost incendiată și o camionetă a poliției.

Ministrul Informațiilor din Pundjab, Fayyaz-ul-Hassan, venit la spital pentru a media între cele două tabere, a fost și el bătut de avocați.

Televiziunile au prezentat imagini în care câțiva avocați pot fi văzuți agitând pistoale în aer.

Acțiunile de intimidare ale avocaților nu sunt rare în Pakistan. Mai mulți ONG-iști care militează pentru apărarea drepturilor omului acuză o facțiune a avocaților că face presiuni în tribunale asupra judecătorilor pentru a condamna sistematic persoanele acuzate de blasfemie, un subiect incendiar în această țară musulmană.

17473 de afisari


dementa totala....
Dr.Mythnick [utilizator], Miercuri, 11 decembrie 2019, 18:08
+34/34
dementa totala....
Ceva tot trebuie sa recunoastem, totusi
Sparafucile [utilizator], Miercuri, 11 decembrie 2019, 19:34
+21/23
Ca batausii aceia, multi la costum si cravata, arata incomparabil mai bine decit INTERLOPII lui Codrin Stefanescu.
inca 11 comentarii comenteaza
Cookie Settings