Emanuel Ungureanu cere DNA să verifice dacă fosta șefă Tarom sau ministrul Transporturilor au încercat să împiedice deplasarea sa cu avionul la București în săptămâna moțiunii de cenzură - Hotnews Mobile
1 € 4,7748 1 USD 4,4026luni 17 feb 2020

Emanuel Ungureanu cere DNA să verifice dacă fosta șefă Tarom sau ministrul Transporturilor au încercat să împiedice deplasarea sa cu avionul la București în săptămâna moțiunii de cenzură

de Alina Neagu Miercuri, 23 octombrie 2019, 13:13
- a A+
Imagine
​Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus, miercuri, o sesizare la Direcția Națională Anticorupție în care le cere procurorilor să verifice dacă fosta șefă Tarom, ministrul Transporturilor sau alți funcționari de la Camera Deputaților i-au verificat programul de zboruri în săptămâna moțiunii de cenzură, cu scopul de a împiedica deplasarea sa la București pentru a își exercita votul pentru demiterea Guvernului Dăncilă."Vă solicit prin prezenta să cercetați dacă, în mod abuziv, cu grava încălcare a legii, fostul director general al Tarom, Mădălina Mezei, Ministrul Transporturilor, Cuc, sau alte persoane, au încercat, prin mijloace ilegale să împiedice deplasarea mea în București, pentru a vota moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă. Specific faptul că există o procedură prin care, orice deputat din Parlamentul României, poate să rezerve din timp bilete pe curse interne, pentru activități parlamentare bine motivate, în cazul meu, vizite neanunțate în spitalele din țară. Aceste rezervări sunt efectuate, de regulă, prin intermediul unui birou specializat aflat în subordinea administrativă a conducerii Camerei Deputaților. Vă rog să verificați dacă, în verificarea ilegală a prezentei mele pe cursele interne Tarom, în săptămâna moțiunii, au fost implicați și funcționari din Parlamentul României", arată Emanuel Ungureanu, în sesizarea depusă la DNA.

Emanuel Ungureanu avea programat un zbor București-Oradea miercuri, pe 9 octombrie, cu o zi înaintea votării moțiunii de cenzură în Parlament, iar zborul de întoarcere era programat joi, 10 octombrie, în ziua votului din Parlament asupra moțiunii de cenzură. Deputatul USR face adesea vizite neanunțate în spitalele din România, acesta fiind și scopul plecării la Oradea pe care și-o planificase. Pentru a nu risca să nu fie prezent la votul asupra moțiunii de cenzură, Emanuel Ungureanu a renunțat, însă, pe ultima sută de metri la plecarea către Oradea, dar această deplasare figura la Serviciul Administrativ al Camerei Deputaților.


1605 afisari


Buna actiunea !
dincannes [utilizator], Miercuri, 23 octombrie 2019, 20:17
+2/2
Ce josnicie au incercat sa faca !
La zdup cu ei !
...
dumnezeu [utilizator], Miercuri, 23 octombrie 2019, 23:22
0/0
încă vreo doi "deputăceni", ca ungureanu, și ajungeți exponate în muzeul corupției și mizeriei din românia, secția psd, în vitrina postacilor!

și vom avea mare nevoie de muzeul ăsta, pentru ca năpîrca pesedistă să nu mai ridice niciodată capul!
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings