Putin spune că nu Trump este de vină pentru că relațiile SUA-Rusia nu se îmbunătățesc, ci agenda politică internă nu îi permite liderului de la Casa Albă să ia măsurile necesare - Hotnews Mobile
1 € 4,7748 1 USD 4,4026luni 17 feb 2020

Putin spune că nu Trump este de vină pentru că relațiile SUA-Rusia nu se îmbunătățesc, ci agenda politică internă nu îi permite liderului de la Casa Albă să ia măsurile necesare

de N.O. Duminică, 13 octombrie 2019, 18:37
- a A+
Imagine
Moscova nu dă vina pe preşedintele american Donald Trump pentru că nu reuşeşte să îmbunătăţească relaţiile dintre SUA şi Rusia, o promisiune făcută de liderul de la Casa Albă în timpul campaniei sale electorale, a declarat preşedintele rus Vladimir Putin într-un interviu acordat unor posturi de televiziune arabe, transmite duminică site-ul Reuters, scrie Agerpres ."Ştim că, inclusiv în timpul precedentei sale campanii electorale, (Trump) s-a pronunţat în favoarea unei normalizări (a relaţiilor SUA-Rusia), dar din nefericire acest lucru nu s-a întâmplat deocamdată", a declarat Putin posturilor Al Arabiya, Sky News Arabia şi RT Arabic.

"Dar nu avem nicio pretenţie pentru că vedem ce se întâmplă pe scena politică americană", a adăugat preşedintele rus, potrivit unei transcrieri publicate duminică pe site-ul Kremlinului.

Putin a apreciat că "agenda politică internă" nu-i permite lui Trump să ia măsurile menite să îmbunătăţească substanţial relaţiile bilaterale şi a adăugat că, indiferent de situaţie, Moscova va colabora cu orice administraţie a SUA în măsura în care şi Washingtonul îşi doreşte acest lucru.

Liderul de la Kremlin a reiterat faptul că Rusia are armament capabil să neutralizeze orice fel de ameninţare provenită din locurile de desfăşurare a rachetelor NATO, în Polonia şi România.

"În mod evident, reprezintă o ameninţare pentru noi, deoarece este o încercare de 'a nivela' potenţialul nostru nuclear strategic. Este sortită eşecului această încercare, este deja evident", a insistat Putin.

Interviul a fost difuzat duminică, înaintea vizitei din 14 octombrie a preşedintelui Putin în Arabia Saudită.


1319 afisari


Cum sa dai vina...
rubberduck [utilizator], Duminică, 13 octombrie 2019, 20:37
+5/9
pe agentul tau!?!? Ce-ști nebun?!?! Statul paralel este de vina!
normal
4real [utilizator], Duminică, 13 octombrie 2019, 23:35
+2/2
democratii rai nu-l lasa pe slugila sa-i faca stapanului sau pe plac pana la capat.
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings