Ce le-a promis Dăncilă și ce primesc cei trei parlamentari care se reîntorc în PSD - Hotnews Mobile
1 € 4,7798 1 USD 4,3348marţi 28 ian 2020

Ce le-a promis Dăncilă și ce primesc cei trei parlamentari care se reîntorc în PSD

de Luminita Pirvu Miercuri, 9 octombrie 2019, 11:41
- a A+
Imagine
Cei trei deputați PSD care au dezertat săptămâna trecută și care au anunțat că vor vota înlăturarea Guvernului au negociat cu Viorica Dăncilă și au obținut promisiuni pentru funcțiile pe care și le doreau. Horia Nasra, Cornel Itu și Marius Bota au primit asigurări de la președintele PSD că, după ce își vor proba fidelitatea față de partid, vor obține beneficiile cerute.​Horia Nasra a fost înlăturat recent de la șefia organizatiei PSD Cluj din cauza rezultatelor slabe, iar Marius Bota a fost trecut cu vederea de către partid atunci când s-au făcut nominalizările pentru conducerea ASF.

Surse social-democrate au declarat pentru HotNews.ro că Viorica Dăncilă i-a promis lui Nasra că îl va repune în funcție, iar Cornel Itu va fi vicepreședinte al organizației de Cluj.

În ceea ce îl privește pe Sorin Bota, conducerea PSD l-a asigurat pe acesta că va fi susținut de partid pentru șefia ASF așa cum acesta își dorea.

Reamintim că în toamna anului trecut Marius Bota a fost validat de către Parlament în funcția de vicepreședinte pentru sectorul Instrumente Financiare, însă acesta și-a retras candidatura. În locul său a fost propus și validat Gabriel Grădinescu susținut puternic de Marian Oprișan.

Deputații de Cluj Horia Nasra și Cornel Itu au anunțat săptămâna trecută că părăsesc partidul și se înscriu în Pro România. Marius Bota nu a plecat din partid, dar a semnat moțiunea de cenzură.

Cei trei au primit asigurări de la Viorica Dăncilă că după ce își vor proba fidelitatea față de partid vor obține beneficiile cerute.15854 de afisari


mda
SoulSearcher [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 12:05
+32/36
romania tara bananiera...

nu e nicio diferenta.. aceiasi interlopi si scursuri politice care ne conduc si care sunt acolo numai sa faca bani pe nume propriu..

cum dreq sa speram la altceva...
Ssst!
2016 [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 12:24
+20/20
nu spune adevarul, toti politicienii nostri actioneaza pentru "binele si bunastarea populatiei"! Asta este sloganul cu care prostesc cam 4 milioane de votanti!
inca 11 comentarii comenteaza
Cookie Settings