Catedra de fizică a lui Klaus Iohannis de la Colegiul Brukenthal din Sibiu este rezervată din anul 2000 (romaniacurata.ro) - Hotnews Mobile
1 € 4,7794 1 USD 4,3149joi 12 dec 2019

Catedra de fizică a lui Klaus Iohannis de la Colegiul Brukenthal din Sibiu este rezervată din anul 2000 (romaniacurata.ro)

de R.M. Joi, 3 octombrie 2019, 21:00
- a A+
Imagine
Colegiul Național "Samuel von Brukenthal" a transmis, într-un răspuns pentru site-ul romaniacurata.ro , că una dintre catedrele de fizică este "rezervată", începând cu anul 2000, de Klaus Iohannis, pe motivul "ocupare a unei funcții publice".În prezent, potrivit sursei citate, Colegiul din Sibiu are 3 profesori de fizică, dar niciunul dintre ei nu este titular. "Doi sunt detașați de la alte unități școlare, iar celălalt este suplinitor. Asta se întâmplă pentru că doua catedre apar în organigramă ca rezervate:
  • Țălnariu Rodica (în prezent director al CN Pedagogic Andrei Șaguna din Sibiu);
  • Klaus Iohannis (catedră rezervată începând cu anul 2000 pe motiv de ocupare a unei funcții publice)", scrie romaniacurata.ro, care prezintă și răspunsul primit de la Colegiul Național "Samuel von Brukenthal".
Klaus Iohannis a câștigat primul mandat de primar al Sibiului în anul 2000.

Conform art. 304 din Legea Educației, cadrele didactice titulare pe un post didactic din învățământ care au funcții publice au drept de rezervare a postului didactic pe perioada în care îndeplinesc aceste funcții, mai arată romaniacurata.ro.


6141 de afisari


Adica...
newlook [utilizator], Joi, 3 octombrie 2019, 21:05
-10/28
Adica, Klaus a lipsit un tanar profesor de mijloacele materiale pentru a se dezvolta. Si asta nu de ieri, de azi, ci de 19 ani! Astea-s faptele.

Altfel, sigur, e "ingrijorat" de soarta tinerilor, "sprijina" tinerii, si ce mai spune el, acolo, pe la sindrofii.
comenteaza
Cookie Settings