VIDEO O femeie a intrat în țarcul leului și a dansat în fața acestuia într-o grădină zoologică din New York - Hotnews Mobile
1 € 4,7808 1 USD 4,3159joi 21 nov 2019

VIDEO O femeie a intrat în țarcul leului și a dansat în fața acestuia într-o grădină zoologică din New York

de Lupu Vlad-Andrei Joi, 3 octombrie 2019, 0:19
- a A+
Imagine
O femeie a escaladat un gard și a intrat în țarcul unui leu din grădina zoologică din Bronx, New York, iar oficialii grădinii zoologice au declarat că ceea ce a făcut este foarte periculos, ilegal și inacceptabil. Femeia poate fi văzută în video dansând și provocând animalul, scrie CNN .

Purtătorul de cuvânt al grădinii zoologice a declarat că acțiunea femeii este una ilegală și se putea termina chiar tragic pentru aceasta. În video, femeia pare a fi relaxată, fără frică față de animalul de care o despărțea totuși un șanț. Leul face chiar câțiva pași înainte dar femeia își continuă spectacolul.

Unul dintre agenții de poliție din New York a declarat că nimeni nu a apelat 911, nicio arestare nu a fost făcută și poliția a fost anunțată de abia la trei zile de la incident. Grădina zoologică a depus totuși o plângere pentru delict penal. Încă nu s-au stabilit circumstanțele în care femeia a reușit să ajungă în zona leului sau cât a stat aceasta acolo. Incidentul nu s-a soldat din fericire cu victime.
2213 afisari


pana si leul se uita mirat
cugetatorul [utilizator], Joi, 3 octombrie 2019, 1:30
+6/6
cat de prosti pot unii sa fie
Formele de manifestare ale prostiei
John M. [utilizator], Joi, 3 octombrie 2019, 9:06
+3/3
sunt mult mai numeroase decat cele ale inteligentei.
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings