Dosar penal in rem, deschis în cazul maimuței capturate în Sectorul 5 al Capitalei - Hotnews Mobile
1 € 4,7748 1 USD 4,4026luni 17 feb 2020

Dosar penal in rem, deschis în cazul maimuței capturate în Sectorul 5 al Capitalei

de V.M. Joi, 12 septembrie 2019, 20:22
- a A+
Imagine
Polițiștii au deschis dosar penal in rem pentru nerespectarea regimului de conservare a habitatului natural, după ce a fost capturată o maimuță în Sectorul 5 al Capitalei, iar sub coordonarea procurorilor, este cautat proprietarul pentru a aplica sancțiunea legală.După ce maimuța a fost capturată în Sectorul 5 din București, a fost deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului de conservare a habitatului natural, a florei și faunei sălbatice, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei, potrivit Mediafax.

Cercetările sunt continuate de Secția 24 de Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru a identifica proprietarul și pentru aplicarea măsurilor legale.

O maimuță a fost capturată, miercuri seară
, după câteva ore de la anunțul la 112 privind prezența animalului în Sectorul 5. Maimuța a fost găsită tot în zonă, în podul unei case.

Veterinarul Ovidiu Roșu a capturat animalul cu ajutorul echipelor Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA).

Urmează să se decidă soarta maimuței, în funcție de recomandările reprezentanților Gărzii de Mediu - în carantină, apoi poate la grădina zoologică sau în Centrul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice.


2287 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings