Meleșcanu, pus în încurcătură cu votul la prezidențiale: "Am aflat întâmplător că Mircea Diaconu e candidatul nostru" / Ce spune despre candidata Dăncilă - Hotnews Mobile
1 € 4,7748 1 USD 4,4026luni 17 feb 2020

Meleșcanu, pus în încurcătură cu votul la prezidențiale: "Am aflat întâmplător că Mircea Diaconu e candidatul nostru" / Ce spune despre candidata Dăncilă

de C.D. Joi, 12 septembrie 2019, 15:38
- a A+
Imagine
În conflict deschis cu Tăriceanu, Teodor Meleșcanu spune că a aflat "de pe Facebook și de pe alte culoare" că liderul ALDE a renunțat la candidatura la prezidențiale. Tot întâmplător, zice el, a aflat și că Mircea Diaconu este prezidențiabilul pe care ALDE îl sprijină."Dl Mircea Diaconu am aflat întâmplător că e candidatul nostru, dacă e candidatul nostru trebuie să-l sprijinim", a spus noul președinte al Senatului.

Întrebat dacă ar vota-o pe Viorica Dăncilă, Meleșcanu a răspuns: "Nu am luat în calcul, dar voi avea timpul necesar. Orice este posibil"


3896 de afisari


Ăsta-i senil.
Raoke [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 15:54
+7/7
Sau extraordinar de parșiv.
Da bai Melescanu...
Gigi Kent [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 16:06
+2/2
Faza e in felul urmator. Tariceanu a avut curajul si intelepciunea sa-si dea seama ca un independent este mai bun decat un membru de partid desi chiar un presedinte provenit de la un partid mai mic ar avea un alt grad de independenta fata de trio-ul Veorica-Werner-Ilie.

Se pare insa ca domnului Melescanu ii plac cei care au pretentii nerealiste si sunt capabili sa-si tarasca partidul in aventuri electorale doar datorita propriului orgoliu (cum e Dancila si cum a fost Ponta inaintea ei).

Si oricum, avand in vedere ca functia de Presedinte nu e asa importanta (precum cred multi) chiar nu ii pot intelege atitudinea lui Melescanu. Adica risti sa-ti distrugi propriul partid pentru ce? Pur si simplu Tariceanu poate nu vrea sa fie candidat. Si nici nu vrea sa isi vada partidul tarat in irelevanta prin asocierea cu PSD-ul la guvernare. Ce e asa greu?
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings