Satu Mare: O profesoară a fost reținută de poliție după ce a atacat doi elevi de la clasa pregătitoare cu un spray lacrimogen / Inspector: "Nu poți să invoci legitima apărare în fața unor copii de șase ani" - Hotnews Mobile
1 € 4,7748 1 USD 4,4026luni 17 feb 2020

Satu Mare: O profesoară a fost reținută de poliție după ce a atacat doi elevi de la clasa pregătitoare cu un spray lacrimogen / Inspector: "Nu poți să invoci legitima apărare în fața unor copii de șase ani"

de G.S. Joi, 12 septembrie 2019, 12:16
- a A+
Imagine
O profesoară din județul Satu Mare a fost reținută pentru 24 de ore după ce a atacat doi copii, în vârstă de șase ani, de la clasa pregătitoare, cu spray lacrimogen, scrie PresaSM .Agresiunea ar fi avut loc miercuri la școala din Chereușa, comuna Santău, cadrul didactic susținând că a folosit sprayul paralizant pe cei doi elevi de la pregătitoare pe motiv că ar fi fost agresată.

Elevii au fost preluați imediat de conducerea școlii și duși la dispensarul medical din localitate, după care au fost transferați la Camera de Gardă a Spitalului din Tășnad, unde se află în afara oricărui pericol, potrivit ziarului citat.

Conducerea Inspectoratului Județean Școlar Satu Mare a deschis o anchetă în acest caz. Călin Durla – inspectorul general școlar – a precizat pentru PresaSM – că îi va desface contractul de muncă, pe motiv că: "nu poți să invoci legitima apărare în fața unor copii de șase ani. Dacă erau copii de liceu am mai fi înțeles. Îi vom desface contractul de muncă, indiferent ce spune procuratura".

"A greșit, e clar. E clar, un cadru didactic nu trebuie să aibă asupra sa o armă albă", a spus directorul școlii, Ciprian Balog. Acesta a precizat că elevii vor fi consiliați de specialistul școlar.


15405 afisari


dar totusi, ce s-a intamplat?
Crup [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 12:39
+16/22
De s-a ajuns ca profesoara aia sa scoata sprayul lacrimogen? Sigur, pare stupid, dar totusi mi-ar place sa aflu si varianta profesioarei, Cu ce au atacat-o copiii aia? Cu cutitele? Ce s-a intamplat de fapt, ca ceva s-a intamplat si asta nu spune articolul!
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Joi, 12 septembrie 2019, 13:24
+12/22
inca 46 de comentarii comenteaza
Cookie Settings