Premierul danez anunță înăsprirea controalelor la frontiera cu Suedia - Hotnews Mobile
1 € 4,7794 1 USD 4,3124miercuri 11 dec 2019

Premierul danez anunță înăsprirea controalelor la frontiera cu Suedia

de I.B. Joi, 15 august 2019, 0:04
- a A+
Imagine
Premierul danez Mette Frederiksen a anunțat miercuri că toate controalele de la frontiera cu Suedia vor fi înăsprite în contextul atacurilor care au avut loc la Copenhaga luna aceasta, relatează site-ul postului BBC.

Doi bărbați cu cetățenie suedeză au fost acuzați pentru cele două atacuri comise.Mette Frederiksen a informat că vrea să protejeze Danemarca într-o modalitate "mai bună și mai inteligentă".

"Nu putem avea o situație în care călătorești din Suedia în Danemarca și plasezi bombe în mijlocul capitalei noastre", a declarat Frederiksen.

"Criminalii sunt ținta, nu oamenii obișnuiți care călătoresc dintr-o țară în alta", a adăugat aceasta.

O persoană a fost rănită uşor în urma exploziei de săptămâna trecută, care a distrus uşile şi ferestrele intrării principale în clădirea situată în apropiere de centrul capitalei Copenhaga, potrivit Mediafax.961 de afisari


Cetatenii suedezi erau vikingi sau beduini?
YorkshireTerrier [utilizator], Joi, 15 august 2019, 10:28
+1/1
E un amanunt important care a fost trecut cu vederea. Vrem si noi sa stim daca e vorba despre un traditional raid al vikingilor ori sunt chestiuni legate de succesiunea lui Ragnar Lodbrok sau e vorba despre altceva? Please enlighten us!
comenteaza
Cookie Settings