VIDEO Brăila: Vânzător surprins în timp ce injecta pepenii cu seringa, evacuat din piaţă - Hotnews Mobile
1 € 4,7794 1 USD 4,3124miercuri 11 dec 2019

VIDEO Brăila: Vânzător surprins în timp ce injecta pepenii cu seringa, evacuat din piaţă

de G.S. Miercuri, 14 august 2019, 15:59
- a A+
Imagine
Un bărbat a fost filmat în timp ce injecta cu un lichid incolor pepenii pe care îi vindea pe o stradă din municipiul Brăila, imagini care au fost postate pe mai multe reţele de socializare şi au stârnit revolta oamenilor, inclusiv a primarului de Brăila, Marian Dragomir, transmite Agerpres."Administraţia Pieţelor l-a evacuat pe individul care injecta pepenii cu seringa. Nu avem drept de control în domeniul sanitar veterinar sau al sănătăţii populaţiei, dar injectarea cu apă sau cine ştie ce substanţă a pepenilor cu seringa este un gest incalificabil. Vom pune la dispoziţia instituţiilor cu drept de control toate informaţiile privind persoana respectivă. Administraţia Pieţelor şi Târgurilor Brăila a procedat legal în limita competenţelor sale şi l-a evacuat. Cât timp voi fi primar, acel individ nu va mai primi dreptul de a comercializa produse în municipiul Brăila. Aceleaşi măsuri vor fi aplicate şi altor persoane care vor face lucruri similare", a scris Dragomir pe contul său de socializare.

În imaginile publicate pe reţelele de socializare se vede cum bărbatul, care are o tarabă amplasată pe un trotuar din cartierul Hipodrom, injectează pepenii cu o seringă de mari dimensiuni în care se află un lichid incolor.


12795 de afisari


Comentariu sters de utilizator
[anonim], Miercuri, 14 august 2019, 16:34
+11/11
Nu inteleg
tudor74 [utilizator], Miercuri, 14 august 2019, 23:11
+11/11
Nu pricep ce va indignati atat! Sunt pepeni romanesti, nu din aia de la supermarket vanduti de corporatiile rele din vest!

Chiar nu sunteti patrioti si mandrii ca sunteti romani, ce aveti cu saracul om, face ce l-au invatat 50 de ani de comunism si 30 de ani de pesedism, se descurca omu! Ce vreti, sa muncesca cinstit ca ceilalti fraieri !
inca 3 comentarii comenteaza
Cookie Settings