VIDEO Un bărbat din America a fost unicul client al unui zbor al companiei Delta Airlines. Bărbatul povestește experiența de a călători "într-un avion privat" - Hotnews Mobile
1 € 4,7729 1 USD 4,3160vineri 22 nov 2019

VIDEO Un bărbat din America a fost unicul client al unui zbor al companiei Delta Airlines. Bărbatul povestește experiența de a călători "într-un avion privat"

de Gabriela Florea Marţi, 13 august 2019, 22:19
- a A+
Imagine
Un zbor reprogramat s-a transformat într-o experiență unică pentru Vincent Peone, un regizor din New York. Acesta a zburat în propriul "avion privat", pentru că niciun alt pasager nu s-a mai prezentat la poarta de îmbarcare. Peone s-a îmbarcat în avionul respectiv săptămâna trecută, când a urcat la bordul unei aeronave a firmei Delta Airlines din Aspen, Colorado cu destinația Salt Lake City, scrie ABC News .

Bărbatul și-a înregistrat experiența și a împărtășit-o postând un videoclip pe contul său de Twitter. Clipul a strâns până acum 1,23 de milioane de vizualizări și peste 53.000 de aprecieri.

Videoclipul începe cu angajata care stă la poarta de îmbarcare și care-i cere unicului pasager al zborului să urce în aeronavă.

"Ăla-s eu", a fost răspunsul lui Peone.

Bărbatului nu-i venea să creadă așa că a întrebat angajata care-l ducea până la avion dacă a mai văzut o situație de genul acesta de-a lungul carierei sale. Femeia i-a răspuns amuzată că da.

La bordul avionului, bărbatul este întâmpinat de însoțitoarele de bord care îi urează bun venit în avion. De asemenea, Peone a avut ocazia să se întâlnească și cu cei doi piloți care glumesc și ei pe seama faptului că bărbatul este singurul pasager al zborului.

În alte cadre se vede cum echipajul încarcă saci de nisip în aeronavă pentru a adăuga greutate din cauza cabinei goale.

O situație similară s-a întâmplat în aprilie anul acesta când un pasager lituanian a călătorit singur de la Vilnius la Bergamo.9636 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings