O femeie de 49 ani a depus o plângere pe numele lui Dincă, în care spune că a violat-o și lovit-o - surse - Hotnews Mobile
1 € 4,7748 1 USD 4,4026luni 17 feb 2020

O femeie de 49 ani a depus o plângere pe numele lui Dincă, în care spune că a violat-o și lovit-o - surse

de N.O. Marţi, 13 august 2019, 19:01
- a A+
Imagine
O femeie în vârstă de 49 de ani a depus la Inspectoratul de Poliție din Olt o plângere pe numele lui Gheorghe Dincă în care îl acuză pe acesta că a violat-o și lovit-o, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că o femeie în vârstă de 49 de ani a depus o plângere la Poliția din Olt pe numele lui Gheorghe Dincă. Femeia îl acuză pe acesta că a violat-o și bătut-o.

Reprezentanții DIICOT informează că la dosarul privind crimele din Caracal nu a fost declinată o plângere de la IPJ Olt.

Între timp, ancheta de la casa lui Gheorghe Dincă este în plină desfășurare. Aparatura specială pentru scanarea solului va fi folosită pentru cercetări la casa din Caracal, unde se caută probe pe care bărbatul le-ar fi putut îngropa sub pământ sau în gropile betonate.

La cercetările din casa și curtea sa participă și Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), apoi le-a ars cadavrele.


4922 de afisari


Aceasta canalie
Kepler [utilizator], Marţi, 13 august 2019, 22:51
+5/5
a omorit tinere romance cu toata viata inainte.

E important sa se stringa cit mai multe probe impotriva acestui individ, iar pedeapsa sa fie exemplara.Toti cei care au manifestat nepasare in acest caz de o gravitate extrema trebuie penalizati.
comenteaza
Cookie Settings