Marea Britanie: Un câine chihuahua a fost răpit de un pescăruş - Hotnews Mobile
1 € 4,7798 1 USD 4,3348marţi 28 ian 2020

Marea Britanie: Un câine chihuahua a fost răpit de un pescăruş

de G.S. Luni, 22 iulie 2019, 15:17
- a A+
Imagine
Proprietara unui câine chihuahua a solicitat ajutorul pentru a-şi găsi patrupedul pierdut, după ce acesta a fost răpit de un pescăruş din grădina casei sale din comitatul Devon, informează luni Guardian, citat de Agerpres .Câinele în vârstă de patru ani, pe nume Gizmo, nu a mai fost văzut de atunci. Becca Hill, de 24 de ani, din Paignton, a postat mai multe anunţuri în care solicită orice informaţie care ar putea-o ajuta să-şi găsească câinele.

"Prietenul meu era în grădină (...) şi deodată l-a văzut luat pe sus. (Pescăruşul) l-a cărat pe Gizmo pe o distanţă destul de mare până nu l-am mai putut vedea. Nu ştiu dacă l-a scăpat pe undeva sau unde se află acum", a declarat ea pentru site-ul Devon Live.

Hill, care mai are încă doi câini chihuahua, a povestit că a auzit despre cazuri de câini răpiţi de pescăruşi, însă nu a crezut că acest lucru i se va întâmpla ei.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Societăţii Regale pentru Protecţia Păsărilor, deşi incidentul este unul foarte neplăcut pentru proprietarul câinelui, astfel de cazuri sunt extrem de rare şi nu sunt tipice pescăruşilor.


3428 de afisari


Imagineaza ti
Coco_papagal [utilizator], Marţi, 23 iulie 2019, 6:53
0/0
O astfel de declaratie data la postul de militie din RO.
comenteaza
Cookie Settings