Tăriceanu: Moțiunea de cenzură va cădea cu succes deși Orban le-a oferit parlamentarilor ALDE posturi de ministru - Hotnews Mobile
1 € 4,7729 1 USD 4,3160vineri 22 nov 2019

Tăriceanu: Moțiunea de cenzură va cădea cu succes deși Orban le-a oferit parlamentarilor ALDE posturi de ministru

de DG Marţi, 18 iunie 2019, 14:37
- a A+
Imagine
Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că moţiunea de cenzură nu are şanse de reuşită, precizând că parlamentarii ALDE nu au părăsit partidul, în pofida ofertei de posturi de miniştri primite de la liderul PNL, Ludovic Orban."Împreună cu cei din Coaliţie, am dat asigurări că această moţiune nu trece. Este un exerciţiu democratic al Opoziţiei. Respect acest drept. Au creat o aşteptare care mie mi se pare că s-a ridicat la cote mult prea înalte decât realitatea politică, moţiunea va cădea cu succes. (...) Domnul Orban a încercat acum oferindu-le nici mai mult, nici mai puţin posturi de miniştri, în toamnă bănuiesc că le dă altora posturi de miniştri, colegilor lui, aşa că nu va mai avea ce să le ofere", a spus Tăriceanu înaintea şedinţei comune în care se dezbate moţiunea, citat de Agerpres.

Moţiunea de cenzură intitulată "Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces şi fără cozi la vot" este dezbătută şi votată marţi de plenul reunit al Parlamentului.


2342 de afisari


un smecher
liviu_ [utilizator], Marţi, 18 iunie 2019, 14:45
+6/10
care conduce o tara cu 4% din voturi
hai ciocu mic ca ai mai multe neveste decat procente!
Molicene,
romania_curata [utilizator], Marţi, 18 iunie 2019, 14:49
+3/5
te asigur ca alde penalii tai nu mai intra in parlament, iar monstruoasa ta coalitie = ciuma rosie va lua sub 10% la viitoarele alegeri!
Asa ca mai latra si tu cat mai ai ocazia :))
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings