VIDEO Un jandarm a lovit un elev într-un liceu din județul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat / Acesta și-a dat demisia - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3072joi 17 oct 2019

VIDEO Un jandarm a lovit un elev într-un liceu din județul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat / Acesta și-a dat demisia

de N.O. Miercuri, 12 iunie 2019, 14:05
- a A+
Imagine
Un jandarm a lovit, luni, un elev într-un liceu din județul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat, după ce băiatul l-ar fi înjurat. Agentul și-a depus demisia miercuri dimineață, iar Jandarmeria Română a anunțat că a dispus un control în acest caz, relatează Mediafax."Astăzi dimineață (miercuri -n.r.) ne-au fost arătate niște imagini în care un subofițer lovește un elev. Luni, la liceul "Tiu Dumitrescu" din orașul Mihăilești a avut loc evenimentul. Jandarmeria asigura măsurile de ordine și liniște publică la bacalaureat și a spus că le-a atras atenția unor elevi că fac zgomot, iar un elev i-a adresat injurii", a declarat, pentru MEDIAFAX, Nicoleta Beianu, purtător de cuvânt Jandarmeria Giurgiu.

Părinții elevului au depus plângere, care a fost declinată la Parchetul Militar, iar subofițerul, care lucrează în Jandarmerie din 2005 și are în jur de 40 de ani, și-a prezentat demisia miercuri dimineață, potrivit sursei citate.

Jandarmeria Română a anunțat că a dispus un control în acest caz.

"Conducerea unității din care face parte jandarmul a vizionat imaginile care surprind incidentul și a demarat activitățile necesare pentru punerea la dispoziția Parchetului Militar a tuturor informațiilor, în vederea soluționării cât mai urgente a cauzei. Jandarmeria Română dezaprobă cu fermitate astfel de comportamente individuale care aduc atingere onoarei și demnității militare și lezează integritatea fizică a persoanei, și se delimitează de atitudinea jandarmului implicat în incident. Pentru evitarea pe viitor a unor situații de acest gen, conducerea Jandarmeriei Române a dispus constituirea unei comisii de verificare și control, care va analiza cauzele ce au condus la producerea acestui eveniment", se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Române, remis MEDIAFAX.
20393 de afisari


Surprinzator
blackbeard [utilizator], Miercuri, 12 iunie 2019, 14:10
+32/36
Surprinzator, dar uite ca un jandarm are un drob de onoare si demisioneaza in urma greselii facute. Politicienii si parlamentarii penali nu prea se inghesuie, onoarea este un termen necunoscut lor... :))
lol
Soljenitin [utilizator], Miercuri, 12 iunie 2019, 14:21
+20/26
Onoare si demnitate in jandragnerie. De unde asa ceva? Poate numai daca om vedea niste demisii in bloc in urma evenimentelor din 10 august. Poate. Altfel nici poveste.
inca 59 de comentarii comenteaza
Cookie Settings