FOTO Coadă la secția de votare din Bran. Turist: "Așteptăm fiindcă vrem o schimbare" - Hotnews Mobile
1 € 4,7601 1 USD 4,2821miercuri 23 oct 2019

FOTO Coadă la secția de votare din Bran. Turist: "Așteptăm fiindcă vrem o schimbare"

de Catiusa Ivanov Duminică, 26 mai 2019, 12:38
- a A+
Imagine
La Primăria din localitatea Bran, circa 30 de persoane, majoritatea turiști, așteptau duminică la coadă să-și exercite dreptul de vot. Deși au stat circa 30 de minute, oamenii spun că merită efortul, fiindcă la aceste alegeri nu î și mai permit să stea acasă. P â nă la ora 12.30 la cele două secții din Bran au votat circa 190 de oameni pe listele suplimentare, potrivit datelor oficiale.

"Ne dorim o schimbare", asta este ce au răspuns toți cei abordați de reporterul HotNews.ro."Trebuie să votăm, este dreptul nostu și ni-l exercităm. Cred că toată lumea este interesată acum să voteze. Vom vota pentru o schimbare", a declarat Manuela, 30 ani.

"Vrem o schimbare și trebuie să votăm, turiști sau nu trebuie să facem un efort, este spre binele țării", a spus Adriana, 32 de ani.

"Nu sunt turist, adică sunt din Bran, dar nu mai locuiesc aici, ajung destul de rar. Am venit să-mi exercit dreptul de vot. Nu este un deranj, este o datorie, indiferent dacă se va produce sau nu o schimbare este datoria noastră să venim la vot. Am votat de fiecare dată", a declarat Sabin, 28 de ani.

"Sunt turist, am vrut neapărat să venim să votăm pentru o schimbare. Mă nemultumește tot ce se î nt â mplă î n ultima vreme. Vrem ceva mai bun pentru noi. Sper să vină toată lumea la vot. Dacă iese toată lumea, vom avea o schimbare", a declarat și Cătălina, 36 ani.

Au fost și turiși care s-au speriat de coada din fața secției de votare, î nsă au plecat hotăr â ți să î și exercite acest drept c â nd ajung acasă.

"Nu stăm aici, durează cam mult, î nsă mergem imediat ce ajungem acasă", a spus o doamnă care a plecat după ce a văzut coada.2227 de afisari


BRAVO!
..13 [utilizator], Duminică, 26 mai 2019, 13:46
+2/2
keep on going...
comenteaza
Cookie Settings