USR-PLUS: Ștampila de control, aplicată greșit. Solicităm BEC aplicarea unitară a legii - Hotnews Mobile
1 € 4,7601 1 USD 4,2821miercuri 23 oct 2019

USR-PLUS: Ștampila de control, aplicată greșit. Solicităm BEC aplicarea unitară a legii

de MH Duminică, 26 mai 2019, 12:10
- a A+
Imagine
USR-PLUS semnalează că în secțiile de votare din mai multe județe din țară și din București buletinelor de vot pentru referendum li s-a aplicat ștampila de control pe prima pagină, față de prevederile legale, care dispun să fie pe ultima pagină. USR-PLUS spune că acest lucru poate duce la invalidarea unui număr semnificativ de buletine pentru referendum.USR-PLUS consideră că eroarea aparține birourilor electorale județene sau de sector ori președinților birourilor electorale ale secțiilor de vot, iar delegații Alianței au sesizat birourile secțiilor de vot și birourile electorale județene, respectiv, BEC.

"Cerem cu fermitate Biroului Electoral Central să dispună măsuri pentru corectarea acestor situații și pentru considerarea ca valide a voturilor deja exprimate! În lipsa unei decizii a BEC pentru corectarea situațiilor semnalate și a dispunerii unei interpretări unitare este probabilă anularea unui număr semnificativ de buletine de vot, care poate duce la invalidarea referendumului", afirmă reprezentanții USR-PLUS.

Un cititor HotNews.ro ne-a trimis o fotografie cu ștampila aplicată pe un buletin de vot pentru referendum dintr-o secție de votare din Popești-Leordeni.
11406 afisari


Tara
the_andy [utilizator], Duminică, 26 mai 2019, 13:51
+4/4
Tara in care alegi cine sa faca legille si in care o exprimare a populatiei este necesara cand legile se dau pe repede inainte in interes personal fara a urma niste pasi normali ci doar prin ordonante de urgenta.
boule!
bullet_dodger [utilizator], Duminică, 26 mai 2019, 14:24
+3/5
cu stampila de control pusa gresit, pusa de seful comisiei!!! citeste mai atent!
inca 8 comentarii comenteaza
Cookie Settings