VIDEO : Un bătrân din Las Vegas a murit după ce o femeie l-a împins din autobuz. Bărbatul o rugase înainte pe femeie să fie mai "drăguță" - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3072joi 17 oct 2019

VIDEO : Un bătrân din Las Vegas a murit după ce o femeie l-a împins din autobuz. Bărbatul o rugase înainte pe femeie să fie mai "drăguță"

de Gabriela Florea Miercuri, 15 mai 2019, 22:12
- a A+
Imagine
O femeie în vârstă de 25 de ani este acuzată de crimă, asta după ce a împins un om în vârstă de 74 de ani din autobuz. Cadesha Bishop a fost arestată după ce poliția din Las Vegas a adus cazul în atenția mass-mediei cu scopul de a încuraja martorii potențiali să prezinte orice informații ar putea avea despre incident, relatează The Independent .Serge Fournier, bărbatul septuagenar, supraviețuise inițial căzăturii, însă a murit ulterior din cauza rănilor. În videoclipul dat publicității se vede cum Bishop a avut o scurtă conversație cu bătrânul care voia să se dea jos din autobuz. În timp ce bărbatul voia să coboare din autovehicul, Cadesha Bishop îl împinge, cu tot cu căruciorul metalic de care bătrânul se sprijinea pentru a-și putea ține echilibrul.

Mai mulți pasageri, martori la eveniment, au spus pentru Las Vegas Review-Journal că femeia avea un comportament agresiv și că înjura, atunci când Fournier s-a hotărât să intervină, spunându-i simplu să fie mai "drăguță". Apoi, femeia l-a împins din autobuz. După, Bishop a plecat fără să-i ofere vreo mână de ajutor bătrânului întins pe asfalt.

Trevor Taylor, un vecin al lui Fourniers, a spus pentru presa locală că bătrânul era un vecin excelent și o persoană foarte religioasă. De asemenea, bărbatul a continuat spunând că "indiferent de vârstă, nu trebuie să se recurgă la astfel de gesturi. Oamenii au nevoie de puțin mai multă răbdare decât cea pe care o au în prezent. "
5377 de afisari


Si daca nu murea, ce?
imi_pasa_de_romania [utilizator], Miercuri, 15 mai 2019, 22:29
+15/17
Este evident ca aceasta persoana este o amenintare pentru toti. Este doar o chestiune de timp pana cand aplica asta si la metrou...
Ar trebui inchisa pe viata !
Cadesha
Nyk1 [utilizator], Miercuri, 15 mai 2019, 23:58
+10/16
Nume tipic de ghetou.

Dar ca de obicei, leniniștii de serviciu se vor ofensa că albii din US sau Europa dau dovadă de rasism.
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings