Ștefan Bănică, atac la PSD: Aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3082joi 17 oct 2019

Ștefan Bănică, atac la PSD: Aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani

de Redactia Miercuri, 15 mai 2019, 16:14
- a A+
Imagine
Artistul Ștefan Bănică lansează un atac la adresa PSD, afirmând că aceasta este "cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani". El îi îndeamnă pe oameni să iasă la vot, spunând că "e ca și cum ți-ai aduna hârtia ta de pe jos - măcar ai conștiința curată că tu te-ai comportat civilizat"."Unde vreți să vă creșteți copiii? Ce vreți să învețe? Noi avem o responsabilitate. Trebuie să-l înveți că poate alege. Aceasta e responsabilitatea noastră. Trebuie să vă gândiți la ce nu vă place, la ce detestați cel mai tare. Te-ai dus și ți-ai făcut datoria. E ca și cum ți-ai aduna hârtia ta de pe jos, măcar ai conștiința curată că tu te-ai comportat civilizat. Du-te și votează!", a spus Ștefan Bănică, într-un interviu pentru Pagina de Media.

El spune că aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. "Am mai spus asta și într-un concert și m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simțit și e valabil și acum".

La un spectacol dedicat zilei de 8 martie, Ștefan Bănică a spus, înainte de una dintre piesele sale: "Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani". El a fost aplaudat îndelung de către cei aflaţi în sală.15205 afisari


Ai perfectă dreptate Ștefane.
Rescator [utilizator], Miercuri, 15 mai 2019, 16:51
+21/27
Cu toții la vot pentru a trimite acasă Mafia Roșie.
Proasta
Ochii_pe_voi [utilizator], Miercuri, 15 mai 2019, 16:33
+18/22
... dar si ticăloasă. GUVERNUL HOTIEI NATIONALE e alcatuit numai din politruci incompetenti inhăitați cu cele mai jegoase exemplare penale pe care le are gruparea infracționala psd+alde.
inca 10 comentarii comenteaza
Cookie Settings