Devianță și normalitate în relațiile sexuale. Gabriel Diaconu, medic specialist psihiatru, a discutat online cu cititorii despre patologia sexualității la adulți și copii - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3082joi 17 oct 2019

Devianță și normalitate în relațiile sexuale. Gabriel Diaconu, medic specialist psihiatru, a discutat online cu cititorii despre patologia sexualității la adulți și copii

de R.F. Miercuri, 15 mai 2019, 15:33
- a A+
Imagine
Cum recunoști violența sexuală în cuplu? Ce pot face persoanele apropiate pentru a sprijini victima unui abuz? Cum influențează depresia și anxietatea relațiile de cuplu? Ce ar trebui să știe părinții despre emergența sexualității la copii? Dr. Gabriel Diaconu, medic specialist psihiatru, a discutat online cu cititorii despre patologia sexualității la adulți și copii.Nota redacției:
  • Puneți întrebările în formularul de comentarii de la finalul articolului;
  • Pentru a păstra coerența și relevanța discuției, nu vom valida comentariile care nu se referă la temele anunțate, care nu conțin întrebări sau care constau în atacuri la persoană.


14763 de afisari


mai e ceva "deviant"?
Liviu [anonim], Joi, 16 mai 2019, 14:11
+1/3
L-as ruga pe domnul doctor psihiatru sa ne dea definitia actuala a ceea ce este considerat deviant in sexualitate. Am impresia ca azi totul este "in regula"
varsta optima pt o discutie cu copiii
Eduard [anonim], Vineri, 17 mai 2019, 11:59
+1/1
Cand este potrivit sa avem o prima discutie cu copiii despre ce inseamna sexualitatea si cat de in profunzime ar trebui sa discutam cu ei aceasta tema?
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings