SUA: Liderul unui grup armat care reţinea migranţi s-a lăudat că pregatea asasinarea lui Barack Obama, George Soroș și Hillary Clinton - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3082joi 17 oct 2019

SUA: Liderul unui grup armat care reţinea migranţi s-a lăudat că pregatea asasinarea lui Barack Obama, George Soroș și Hillary Clinton

de Cristina Filip Luni, 22 aprilie 2019, 22:49
- a A+
Imagine
Șeful unui grup armat care împiedica migranții să treacă ilegal granița spre Statele Unite din Mexic s-a lăudat că își antrena oamenii să îi asasineze pe fostul președinte al Americii, Barack Obama, pe Hillary Clinton și pe George Soroș, conform documentelor FBI depuse luni la tribunal, relatează Reuters.FBI a menţionat că în timp ce investiga grupul lui Hopkins în 2017, mai mulţi martori l-au acuzat pe acesta că a afirmat că UCP plănuia să-l asasineze pe fostul preşedintele Barack Obama, fosta primă doamnă şi candidată la preşedinţia SUA Hillary Clinton şi omul de afaceri George Soros.

Reprezentanții United Constitutional Patriots (UCP) au declarat că prezența lor la frontieră din ultimele două luni avea drept scop protejarea Statelor Unite de valul prea mare de imigranți care solicită azil în America Centrală.

Îmbrăcaţi în haine care seamănă cu uniformele militare şi înarmaţi, membrii grupului apar în videoclipuri difuzate de UCP spunându-le grupurilor de migranţi, din care fac parte femei şi copii, să se oprească şi să-i aştepte pe agenţii de imigrare. Vocile critice, printre care Uniunea Americană a Libertăților Civile, acuză UCP că sunt justiţiari care reţin ilegal şi răpesc migranţi dându-se drept autorităţi legale.

Guvernatorul democrat al New Mexico, Michelle Lujan Grisham, a ordonat vineri investigarea grupului. Ea a spus că "ameninţările contra familiilor de migranţi şi solicitanţi de azil este inacceptabilă şi trebuie să înceteze".

Avocatul apărării, Kelly O'Connell, a declarat că Hopkins intenționează să pledeze pentru nevinovăție, menționând că acuzațiile nu au legătură cu acțiunile UCP de la graniță.


4918 afisari


Unde duce isteria anti-imigratie
domos [utilizator], Luni, 22 aprilie 2019, 23:27
+8/26
Naste monstri gata sa ucida.
solutie
Al_de_sus_Et_III [utilizator], Marţi, 23 aprilie 2019, 9:52
+2/4
Sunt curios daca aveti si vreo solutie pentru a opri migratia.
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings