Vosganian: Restructurarea Guvernului ar trebui să fie subiectul unei discuţii aprofundate în coaliţie - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3082joi 17 oct 2019

Vosganian: Restructurarea Guvernului ar trebui să fie subiectul unei discuţii aprofundate în coaliţie

de MH Vineri, 19 aprilie 2019, 18:09
- a A+
Imagine
Deputatul Varujan Vosganian, vicepreşedinte ALDE, spune că o decizie de restructurare a Guvernului trebuie discutată în coaliție, dar, dacă preşedintele nu numeşte ministrul Justiţiei, ALDE este de acord, în principiu, dar nu necondiționat, să susțină o reconfigurare a Cabinetului Dăncilă care să fie votată în Parlament."În principiu, dacă preşedintele nu numeşte ministrul Justiţiei, suntem de acord să susţinem o reconfigurare a cabinetului, o restructurare a cabinetului care ar fi votată în Parlament. Spun în principiu, şi nu necondiţionat, pentru că o astfel de decizie ar trebui în prealabil să facă subiectul unei discuţii aprofundate în cadrul coaliţiei, în care să vedem felul în care viitorul guvern va continua şi, sigur, va eficientiza domeniile în care ALDE are priorităţi şi în primul rând cele legate de investiţii", a declarat Varujan Vosganian, vineri, într-o conferință de presă susţinută la Iaşi, potrivit Agerpres.

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, declara miercuri, că actuala coaliţie are în vedere o restructurare a Guvernului în Parlament prin care "să evite" eventuale "piedici" puse de şeful statului în numirea unor miniştri.

"Vedem ce urmează în continuare. (...) Avem în vedere această posibilitate de a face o restructurare a guvernului care să îi permită premierului o mişcare mai amplă şi care să evite piedicile pe care ar putea să le pună preşedintele", a spus Tăriceanu, la Antena 3.
Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis miercuri înlocuirea din funcţie a miniştrilor Rovana Plumb, Natalia Intotero şi Tudorel Toader.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri că în cazul în care se face restructurarea Guvernului prin Parlament, formaţiunea pe care o conduce va lăsa coaliţia PSD-ALDE să arate că are majoritate şi va încerca să nu îi încurce nici pe cei din opoziţie.


517 afisari


Discuție amicală
Ochii_pe_voi [utilizator], Vineri, 19 aprilie 2019, 18:11
0/0
între hoții din psd și cei din alde, cu sau fără mir. Otreapă !
comenteaza
Cookie Settings