Prima reacție a președintelui după anunțul remanierii guvernamentale: Se vrea reluarea atacului pesedist asupra justiției - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3072joi 17 oct 2019

Prima reacție a președintelui după anunțul remanierii guvernamentale: Se vrea reluarea atacului pesedist asupra justiției

de MH Joi, 18 aprilie 2019, 13:24
- a A+
Imagine
Președintele Klaus Iohannis spune că prima sa impresie este că prin remanierea guvernamentală anunțată se vrea reluarea atacului pesedist asupra justiției. "PSD pregătește o remaniere prin care vrea să întărească asaltul asupra justiției", a fost prima reacție a șefului statului. El a spus că va da premierului un răspuns la începutul săptămânii viitoare."Mi-am pus întrebarea ce se dorește cu această remaniere fiindcă, de regulă, o remaniere se realizează pentru a face un guvern mai eficient. Prima impresie este că această remaniere se face ca lucrurile să mearga mai prost, ori așa ceva este inadmisibil", a afirmat președintele.

El a spus că a vorbit cu premierul Viorica Dăncilă, căreia i-a comunicat că îi va da un răspuns la începutul săptămânii vitoare.

Iohannis a reamintit de referendumul pe justiție convocat în 26 mai, spunând că lucrurile au început "să capete un contur trist".

"În condițiile în care am convocat referendumul, PSD pregăteste o remaniere prin care vrea să întărească asaltul asupra justitiei și acest lucru nu poate fi de bun augur", a adăugat președintele.

El a mai spus că nu a vorbit și nici nu intenționează să vorbească cu Tudorel Toader, evitând să comenteze posibilitatea unei restructurări a Guvernului.

Președintele Klaus Iohannis a făcut aceste declarații după ce i-a primit la Cotroceni pe absolvenţii Institutului Naţional al Magistraturii, cărora le-a spus că trebuie să fie "pregătiţi să faceţi faţă presiunilor şi asalturilor din partea unor politicieni asupra sistemului de justiţie".


CITEȘTE ȘI:


6756 de afisari


Asalt?
Ochii_pe_voi [utilizator], Joi, 18 aprilie 2019, 13:35
+8/12
Care asalt? Că mai curând pare că se aruncă țărâna peste groapă.
Reluare ??Vi se pare ca....
gigiN [utilizator], Joi, 18 aprilie 2019, 15:32
+4/4
...atacul a fost vreodata intrerupt ???
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings