VIDEO Donald Tusk: Visul anulării Brexit-ului nu a murit - Hotnews Mobile
1 € 4,7550 1 USD 4,3082vineri 18 oct 2019

VIDEO Donald Tusk: Visul anulării Brexit-ului nu a murit

de DG Marţi, 16 aprilie 2019, 11:33
- a A+
Imagine
Președintele Consiliului European, Donald Tusk, a spus marți că "visul" rămânerii Marii Britanii în Uniunea Europeană nu a murit și a făcut un apel la politicieni să nu provoace un Brexit brusc doar pentru că au obosit din cauza negocierilor interminabile.

"În acest moment istoric dificil, avem nevoie de visători și de vise. Nu putem ceda fatalismului. Cel puțin eu nu voi înceta să visez la o Europă mai bună și mai unită", a spus Tusk, în Parlamentul European, potrivit Reuters.

Prezent în Parlamentul European pentru a prezenta o sinteză a summit-ului european de săptămâna trecută, în care liderii UE au decis o amânarea a Brexit-ului până la 31 octombrie, Tusk a precizat că răspunde astfel unui lider național care a spus recent că visătorii nu trebuie să creadă că Brexit-ul poate fi anulat.Nu e clar la ce lider s-a referit Tusk, însă președintele francez Emmanuel Macron s-a evidențiat la ultimul Consiliu european ca fiind cel care a insistat ca Marii Britanii să i se acorde doar o amânare de câteva săptămâni și nu un răgaz de 6 luni de zile.

Tusk a spus: "Știu că, de ambele părți ale canalului, toată lumea, inclusiv eu, este epuizată din cauza Brexit, ceea ce este de înțeles. Totuși, asta nu este o scuză pentru a spune: hai să terminăm odată cu asta, doar pentru că suntem obosiți".


2543 de afisari


inca o dovada ca trolii rusi sunt la datorie
casiuk [utilizator], Marţi, 16 aprilie 2019, 14:43
+2/4
lasa-ne cu vrajelile astea. Britanicii au fost manipulati si mintiti de propaganda rusa sa voteze Brexit.
inca o dovada
martel55 [utilizator], Marţi, 16 aprilie 2019, 12:39
-6/10
ca elita bruxelleza este toxica si pentur binele democratiei trbeuie trimisa la plimbare la europarlamentare....acesti indivizi au ajuns sa nu mai dea doi bani pe votul electoratului si vor sa isi impuna utopia lor cu orice pret, devenind un adevarat pericol pentur dmeocratia pe care pretind ca o apara
comenteaza
Cookie Settings