Greșeală incredibilă: O cursă care trebuia să meargă de la Londra la Dusseldorf a aterizat în Edinburgh - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3082joi 17 oct 2019

Greșeală incredibilă: O cursă care trebuia să meargă de la Londra la Dusseldorf a aterizat în Edinburgh

de G.S. Marţi, 26 martie 2019, 12:57
- a A+
Imagine
Pasagerii unui zbor British Airways pe ruta Londra - Dusseldorf au fost foarte surprinși luni dimineață când avionul a aterizat și s-au trezit în capitala Scoției, Edinburgh, scrie CNN . Eroarea a venit din cauza unui plan de zbor eronat, care i-a făcut pe piloți și pe însoțitorii de zbor să creadă că acea cursă este spre Edinburgh.Zborul a fost operat de compania germană de leasing WDL Aviation pentru BA CityFlyer, subsidiară a British Airways. Planul de zbor incorect a fost depus de biroul din Germania al WDL Aviation.

După aterizarea în capitala scoțiană, avionul a plecat spre destinația corectă, Dusseldorf.

Piotr Pomienski, student la Londra, a declarat că prietena luni, Zsófia Szabó era în avion: "Am văzut pe Flightradar că zbura spre nord în loc de sud, dar m-a gândit că este vreo eroare de sistem. Asta până mi-a scris că sunt în Edinburgh."

Szabo a declarat că și-a dat seama că ceva nu este în regulă când a văzut munți prin hublou, în loc de "obișnuitul peisaj industrial german". La aterizare unii pasageri s-au uitat pe Google Maps și au văzut unde sunt. "Informația s-a răspândit rapid. Fiecare îi întreba pe ceilalți unde merg - toți spuneau Dusseldorf", a povestit ea.

"Când am aterizat a fost un mic moment haios când însoțitoarea de zbor a cerut să ridice mâna cei care merg la Dussledorf, s-a văzut că era vorba de toți. Cei mai mulți am considerat că situația este amuzantă. Unii vorbeau la telefon încercând să-și convingă interlocutorul că au sosit în orașul greșit", a spus Szabó.

Căpitanul a cerut scuze pasagerilor și le-a spus că o să realimenteze înainte să se îndrepte spre Germania.

Un alt pasager a declarat CNN: "cei mai mulți au dormit sau au lucrat pe timpul zborului, așa că nimeni nu a observat că nu zburăm peste Canalul Mânecii".6878 de afisari


'Pilota " Vasilica habarnista !?
Plagarus [utilizator], Marţi, 26 martie 2019, 13:21
+5/7
Bine ca nu a aterzizat la Pristina.
e oare o premonitie?!
liviu_ [utilizator], Marţi, 26 martie 2019, 13:26
+2/4
intreb si eu....
inca 3 comentarii comenteaza
Cookie Settings