Ministrul transporturilor, despre protestul de 15 minute: "Autostrada Moldova tocmai a început, nu avem timp să stăm" - Hotnews Mobile
1 € 4,7550 1 USD 4,3082vineri 18 oct 2019

Ministrul transporturilor, despre protestul de 15 minute: "Autostrada Moldova tocmai a început, nu avem timp să stăm"

de G.S. Vineri, 15 martie 2019, 15:31
- a A+
Imagine
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat vineri, la Bacău, în timpul protestului de 15 minute pentru construcția de autostrăzi, că angajații și firmele care au contracte pentru construcția de drumuri nu au timp să stea, așa că muncesc, dar că e dreptul fiecăruia să protesteze, transmite Mediafax."Proiectul este de 150 mil euro, lansat în 2017 timpul guvernării PSD. Constructorul este o firmă românească, car și-a ținut angajamentele din punct de vedere contractual, nu vom avea probleme pe acest tronson. Nu voi ezita să iau măsuri unde nu se vor mobiliza corespunzător. Nu vom mai tolera să avem întârzieri la execuție", a declarat Răzvan Cuc.

Întrebat de protestul de 15 minute, Cuc a spus: "Autostrada Moldova tocmai a început, nu avem timp să stăm. Vom fi prezenți, avem constructori prezenți care vor face autostrăzi".

PSD a anunțat, pe Facebook, demararea proiectului Autostrada Moldovei, iar ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a participat la eveniment. Tot azi a avut loc un protest în care mai mult angajați din privat și de la stat au întrerupt 15 minute activitatea, la ora 15.00.

Protestul a fost inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova.


6558 de afisari


ocupat
bbdp [utilizator], Vineri, 15 martie 2019, 15:36
+13/13
nu ai timp sa stai mah? pana cum ce ati facut, de ce nu ati construit. brusc acum sunteti ocupati. sa va mai dea Dumnezeu ani de viata maxim cati kilometrii de autostrada faceti voi in urmatorul an.
Cucul
ruskimushki [utilizator], Vineri, 15 martie 2019, 15:33
+11/11
in mediul sau natural.
Gushe groasa, burta plina, bratze cu osanza, ciocul cu minciuna...
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings