VIDEO Dragnea, discurs cu puternic accent naționalist / Ce spune despre el însuși: Un lider politic nebun, iresponsabil, care își riscă libertatea și spune - nu, nu suntem de acord să vă dăm resursele noastre pe degeaba! - Hotnews Mobile
1 € 4,7550 1 USD 0,7247vineri 18 oct 2019

VIDEO Dragnea, discurs cu puternic accent naționalist / Ce spune despre el însuși: Un lider politic nebun, iresponsabil, care își riscă libertatea și spune - nu, nu suntem de acord să vă dăm resursele noastre pe degeaba!

de R.M. Vineri, 15 martie 2019, 13:59
- a A+
Imagine
Liviu Dragnea a susținut vineri, în Dâmbovița, un discurs cu puternic accent naționalist, acuzând opoziția că vrea să taie salariile și să desființeze proprietatea privată pentru ca românii să ajungă "sclavi" în țara lor - "acest mic colț de lume pe care ni l-a dat Dumnezeu"."Leneșul ăla de la Cotroceni, când se mai trezește, se întrebă ce rău pot să mai fac azi?", a spus Dragnea, la o conferință a PSD, după care, pornind de la controversatele declarații ale Oanei Bogdan , a trecut la atacarea USR, care vrea "să se desființeze proprietatea privată".

"Nu sunt glume, să nu credeți că vorbesc ca să se afle în treabă. Ei spun ce vor face dacă vor prelua România", a continuat șeful PSD, potrivit căruia opoziția vrea ca românii "să nu mai aibă terenuri, case".

"Să fim ce? Eventual chiriași în propria țară, poate și sclavi. Muncitori pe plantație pentru cine? Pentru alții. Luați în serios lucrurile astea", le-a spus Dragnea psd-iștilor.

Opoziția vrea de asemenea "să anuleze și legea pensiilor, salarizării" ca să "readucă România acolo de unde am preluat-o noi", respectiv "o țară pregătită de Cioloș să se ducă din ce în ce mai jos" ca "să fie făcută cadou", crede Dragnea.

Și pentru ca "să nu mai existe în România un lider politic nebun, iresponsabil, să-și riște libertatea și să spună, nu, nu suntem de acord să vă dăm resursele noastre pe degeaba, avem și noi dreptul la acest mic colț de lume pe care ni l-a dat Dumnezeu", a continuat Liviu Dragnea, vorbind despre el însuși.

Acesta s-a întrebat și de ce românii care au plecat să lucreze în Europa "nu găsesc salarii mai mari aici, în zona privată", pentru a oferi și răspunsul: "Pentru că Boc și Băsescu și toată camarila PDL-istă vopsită PNL-istă acum a tăiat și desființat legea dialogului social, pentru ca românii să nu își mai poată cere drepturile".
16136 de afisari


Pregatiri pentru eschiva la puscarie?
pedepsitorul [utilizator], Vineri, 15 martie 2019, 14:05
+46/54
Pregatiri pentru eschiva la puscarie?

Sa intelegem ca Dragnea se pregateste sa joace cartea - nebuniei, pentru a scapa de puscarie?
lenesul
DrIon [utilizator], Vineri, 15 martie 2019, 14:12
+44/48
Apropos de "lenesul de la Cotroceni".
Priviti satele facute de acei "lenesi" veniti acum 800 de ani pe meleagurile noastre si priviti Salcia si Gratia din Teleorman de unde se trage vrednicul sef al PSD!
inca 46 de comentarii comenteaza
Cookie Settings