Teodorovici: Întârzierea cu care a fost promulgat bugetul este nejustificată / Ministrul Finanțelor vrea un pact de neagresiune între partide - Hotnews Mobile
1 € 4,7550 1 USD 4,3082vineri 18 oct 2019

Teodorovici: Întârzierea cu care a fost promulgat bugetul este nejustificată / Ministrul Finanțelor vrea un pact de neagresiune între partide

de MH Vineri, 15 martie 2019, 13:41
- a A+
Imagine
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, spune că nu a primit nicio invitație de la Administrația Prezidențială pentru discuții legate de bugetul de stat, iar adoptarea bugetului a fost prilej pentru șeful statului pentru a face declarații politice care nu fac bine. De asemenea, în fața criticilor din partea opoziției care au acuzat că bugetul nu este sustenabil, Teodorovici a spus că ar vrea ca toate partidele să se așeze la masă și să semneze un pact de neagresiune verbală.Întrebat, vineri, la Parlament, despre criticile șefului statului privind bugetul pe 2019, Teodorovici a spus că speră ca la final de an să demonstreze că cifrele sunt cele prognozate de guvern. El a mai spus că nu a primit nicio invitație de la Administrația Prezidențială pentru discuții legate de buget, iar adoptarea acestuia a fost prilej pentru șeful statului "pentru a face declarații politice care nu fac bine".

"Mă bucur că domnul președinte a decis să promulge subiectul, e adevărat cu o întârziere nejustificată. Da, este un buget care are justificare", a declarat Teodorovici.

Legat de reproșurile șefului statului privind întârzierea bugetului cu câteva luni, Teodorovici a spus că "trebuie găsite soluții din toate părțile": "Ca să evităm întârzieri, ar fi bine să stăm cu toții la masă - Guvern, Parlament, Administrația Prezidențială - să vedem care sunt pașii și să îi respectăm cu toții".

Teodorovici a mai susținut că își dorește ca toate partidele să semneze "un pact cu câteva principii importante", în primul rând de neagresiune verbală.

Președintele Klaus Iohannis s-a lansat vineri într-un nou atac la adresa guvernării PSD pe care a acuzat-o că e interesată mai degrabă de "cumetrii politice" decât de soarta țării. Șeful statului a criticat faptul că bugetul a fost trimis la Cotroceni în forma inițială. "Mi-aș fi dorit să promulg un buget bun pentru România și pentru români. N-a fost să fie", a spus Iohannis.2090 de afisari


Neagresiune,...
dragos_k [utilizator], Vineri, 15 martie 2019, 13:47
+9/9
..., ai, chiparosule?
Vinde castraveti la gradinari Chiparosul
Frank777 [utilizator], Vineri, 15 martie 2019, 14:23
+7/7
S-a ales cu o porecla.Este chiparos de PSD. Mincinos patentat.Bugetul trebuia prezentat de guvernul PSD/ALDE pe 15 Noiembrie 2018.Intarzierea este provocata deliberat de PSD. A castigat 3 luni din buget care nu se mai cumuleaza. Acum are buget de 12 luni in 9 luni. Jmekerie de taximetrist.Te duce pe drumul mai lung la gara si pierzi si trenul.
inca 8 comentarii comenteaza
Cookie Settings