VIDEO Mesajul lui Iohannis pentru cei care protestează astăzi, de la ora 15.00, pentru autostrăzi: "Sunt alături de ei. Șî eu" - Hotnews Mobile
1 € 4,7550 1 USD 4,3082vineri 18 oct 2019

VIDEO Mesajul lui Iohannis pentru cei care protestează astăzi, de la ora 15.00, pentru autostrăzi: "Sunt alături de ei. Șî eu"

de MH Vineri, 15 martie 2019, 12:14
- a A+
Imagine
Președitele Klaus Iohannis le-a transmis celor care vor întrerupe astăzi activitatea pentru 15 minute, de la ora 15.00, la inițiativa suceveanului Ștefan Mandachi, că este alături de ei. Sute de firme și mii de oameni din toate colțurile țării au anunțat că susțin protestul pentru construirea de autostrăzi și își vor suspenda astăzi activitatea timp de 15 minute, de la ora 15.00."În legătură cu protestul de astăzi de la ora 15.00 - vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei. Șî eu", a declarat Iohannis, la Cotroceni.


Astăzi, la ora 15.00, la câțiva kilometri de Suceava, urmează să fie inaugurat simbolic primul și singurul metru de autostradă din Moldova.


Ștefan Mandachi, omul de afaceri care a avut ideea, spune într-un interviu pentru HotNews.ro că și-ar dori ca zeci de mii de oameni să vină la inaugurarea din câmp și crede că orașul Suceava își va suspenda activitatea pentru un sfert de oră . "Vrem să fie un protest pașnic, curat. Pace și armonie. Cu huiduiala nu s-a rezolvat nimic până acum. Nu avem autostrăzi prin huiduieli", spune Mandachi care promite că va veni și cu alte idei, dacă nu se va construi autostrada către Moldova.

Sute de firme și mii de oameni din toate colțurile țării au anunțat că susțin protestul și își vor suspenda astăzi activitatea timp de 15 minute, de la ora 15.00.

Campania "România vrea autostrăzi", care îndeamnă la 15 minute de grevă generală pe 15 martie, a crescut de la zi la zi și acum cuprinde companii, primari, oameni de afaceri, școli, asociații, sindicate, magazine și ONG-uri .


8340 de afisari


prietene
un oarecare [utilizator], Vineri, 15 martie 2019, 12:59
+9/19
tu ai ramas la "basescu basescu"...

PSD este si a fost la guvernare si/sau majoritar in parlament mereu din 90 pana acum.

O sa dai vine si pe Cuza acum, doar ca sa iei apararea unui guvern cu Dancila, Daia, Teodorocivi si Tudorel?

Ai uitat ca acum 2 saptamani Dragnea a zis ca nu avem autostrazi ca a crescut economia mai repede decat au putut sa construiasca autostrazi?

Tu chiar crezi in logica ta de 2 ruble?
patetic
himself [utilizator], Vineri, 15 martie 2019, 13:23
+9/17
patetic nu inceamna ce crezi tu
inca 24 de comentarii comenteaza
Cookie Settings