Un bărbat a intrat cu mașina în bariera de metal din fața Palatului prezidențial din Varșovia - Hotnews Mobile
1 € 4,7794 1 USD 4,3149joi 12 dec 2019

Un bărbat a intrat cu mașina în bariera de metal din fața Palatului prezidențial din Varșovia

de N.O. Marţi, 22 ianuarie 2019, 21:40
- a A+
Un șofer care a condus în direcția greșită a lovit marți un agent de poliție în apropiere de Palatul prezidențial din Varșovia după care a accelerat și a intrat în bariera de metal care proteja parcarea clădirii, bărbatul fiind reținut, au anunțat autoritățile poloneze, relatează Associated Press, citată de Mediafax.Președintele Andrzej Duda a declarat că a fost o situație "surprinzătoare", dar a susținut că palatul este bine păzit și protejat.

Autoritățile poloneze au transmis că incidentul nu pare a fi un atac terorist.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Varșovia, Mariusz Mrozek, a declarat că bărbatul reținut va rămâne sub supravegherea poliției, fiind spitalizat datorită comportament și discurs incoerent. Analizele de sânge vor determina dacă bărbatul a consumat alcool sau droguri.

Polițiștii au înconjurat mașina, un Volkswagen argintiu, cu plăcuțe de Varșovia, chiar în fața porții Palatului Prezidențial.

Mrozek a declarat că bărbatul, un polonez în vârstă de 36 de ani, conducea pe contrasens pe o stradă din centrul Varșoviei și a lovit un polițist care a încercat să-l oprească. Încercând să fugă de la locul faptei, bărbatul a intrat într-o barieră de metal.

Polițistul a fost spitalizat prezentând tăieturi și zgârieturi, dar fără a-i fi pusă viața în pericol, a spus Mrozek.


275 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings