VIDEO Spania: Un șofer de taxi, rănit foarte grav în timpul unui protest față de aplicațiile de tip Uber, după ce a fost lovit de o mașină - Hotnews Mobile
1 € 4,7550 1 USD 0,7247vineri 18 oct 2019

VIDEO Spania: Un șofer de taxi, rănit foarte grav în timpul unui protest față de aplicațiile de tip Uber, după ce a fost lovit de o mașină

de N.O. Marţi, 22 ianuarie 2019, 21:10
- a A+
Imagine
Un șofer de taxi care protesta, pe Autostrada A2 în Spania, față de aplicațiile de tip UBER a fost spitalizat marți în stare gravă după ce a fost lovit de o mașină, care, potrivit El Pais , avea licență de tip ride sharing.
"Este în stare foarte gravă", a spus pentru AFP un purtător de cuvânt al Spitalului Universitar La Paz din Madrid, unde se află rănitul.

Serviciile de urgență din Madrid au anunțat pe Twitter că au preluat un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani cu traumă moderată spre severă la cap.

Accientul a avut loc marți după-amiază în timpul unei demonstrații a șoferilor de taxi din capitala Spaniei. Taximetriștii se află în grevă de luni pentru a protesta față de vehiculele de tip Uber.

Potriviy imaginilor distribuite de mass-media spaniolă, șoferul de taxi, cu vestă galbenă, a fugit pe capota unei mașini negre, înainte ca șoferul automobilului să accelereze.

Garda Civilă a spus că șoferul s-a prezentat singur la poliție, a fost audiat și apoi pus în libertate.

Șoferii de taxi acuză aplicații Uber și Cabify de concurență neloială și reclamă că activitatea aplicațiilor de tip ride sharing să fie mai strict reglementate.

2675 de afisari


Tragem de aici o concluzie tulburatoare
Intermezzo [utilizator], Marţi, 22 ianuarie 2019, 21:32
+9/9
Care? Ca omenirea, chiar daca va descoperi cindva secretele TELEPORTARII, nu va indrazni sa le foloseasca niciodata de frica soferilor de taxi, amenintati sa ramina fara paine. Orice noua forma de deplasare va trebui aprobata mai intai de taximetristi.
ba chiar a sarit dupa ce a accelerat
semperfidelis [utilizator], Marţi, 22 ianuarie 2019, 21:56
+9/9
soferul deja accelera cu altul pe capota cand desteptul asta a sarit pe parbriz.
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings