Boo, "cel mai drăguț cățel din lume", a murit la vârsta de 12 ani - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3082joi 17 oct 2019

Boo, "cel mai drăguț cățel din lume", a murit la vârsta de 12 ani

de G.S. Sâmbătă, 19 ianuarie 2019, 11:49
- a A+
Imagine
Boo, câinele de rasă pomeranian, supranumit "cel mai drăguț cățel din lume" a murit vineri noapte, la 12 ani, din cauza unor probleme cardiace, a anunțat stăpâna acestuia pe Facebook. Câinele avea 17 milioane de fani în mediul online, transmite Mediafax."Cu cea mai profundă tristețe, am vrut să împărtășesc faptul că Boo a murit în somn în această dimineață și ne-a lăsat pentru a se alătura celui mai bun prieten al lui, Buddy", a scris stăpâna cățelului pe Facebook. Fratele lui Boo, Buddy, a murit în urmă cu un an, iar stăpâna lor spune că acesta a suferit enorm.

Boo s-a născut în 2006, iar trei ani mai târziu proprietara sa a decis să îi deschidă o pagină de Facebook.Boo s-a făcut repede remarcat și datorită coafurii, pentru că, spre deosebire de câinii din rasa sa, care au părul foarte lung, acesta a fost tuns scurt arătând mai degrabă ca o jucărie de pluș.

În câțiva ani, Boo a reușit să strângă 17 milioane de oameni care îi urmăreau fotografiile, fie că era vorba despre costumașe speciale cu care era îmbrăcat, de plimbări, de instantanee cu Boo dormind sau când se juca cu Buddy.


1942 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings