Un om de afaceri bulgar spune că negociază preluarea Telekom România (presa bulgară) - Hotnews Mobile
1 € 4,7550 1 USD 4,3082vineri 18 oct 2019

Un om de afaceri bulgar spune că negociază preluarea Telekom România (presa bulgară)

de R.M. Joi, 17 ianuarie 2019, 20:27
- a A+
Imagine
Acționarul principal al Bulgarian Telecommunications Company (BTC), Spas Rusev, și antreprenorul bulgar de origine albaneză Elvin Guri vor cumpăra Telekom Albania, scrie publicația bulgară capital.bg , citând un anunț al operatorului german Deutsche Telekom și al filialei sale OTE.Pentru această tranzacție, compania nou înființată Albania Telecom Invest va plăti 50 de milioane de euro.

Tranzacția este finanțată de filiala albaneză a First Investment Bank și ar urma să fie finalizată în primul semestru din 2019, după ce va fi avizată de arbitrii pieței.

Spas Rusev a declarat pentru Capital.bg că această tranzacție nu este decât începutul expansiunii sale regionale: "Este prima etapă a tentativei mele de consolidare a pieței telecomunicațiilor în Balcani." Acesta spune că negociază cu Deutsche Telekom pentru preluarea companiei din România urmând apoi Macedonia.

Ziarul bulgar notează că Rusev va avea nevoie de un asociat "important și solvabil" având în vedere că firmele de telecomunicați din România sunt "foarte scumpe".

Capital.bg mai scrie că Deutsche Telekom încearcă să renunțe la investiții non-strategice din regiune iar filialele de telecomunicații române și sârbe ar fi de vânzare.


8747 de afisari


Hmm
imi_pasa_de_romania [utilizator], Joi, 17 ianuarie 2019, 20:34
+14/16
O fi curat sau nu omul?!

http://www.transmedia.bg/2018/05/03/second-russian-bank-has-control-over-btc/

Pare suspect putin, dar poate e doar o coincidenta ca BTC e preluat si condus de 2 banci rusesti.

... si poate-s eu paranoic.
CSAT ar Trebui
un domn [utilizator], Joi, 17 ianuarie 2019, 20:35
+13/15
Sa Propuna Natzionalizarea sa vanzarea la UN EURO catre Orange sau Vodafone, ori URSS va prelua prin acesti mobsteri albanezi tlekomuu
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings