Anchetă la un centru pentru copii cu handicap din Buzău, unde un angajat ar fi violat o fată - Hotnews Mobile
1 € 4,7550 1 USD 4,3082vineri 18 oct 2019

Anchetă la un centru pentru copii cu handicap din Buzău, unde un angajat ar fi violat o fată

de N.O. Miercuri, 16 ianuarie 2019, 20:54
- a A+
Imagine
Polițiștii fac anchete la Complexul de Servicii pentru Copilul cu Handicap Grav din Râmnicu Sărat, județul Buzău, după ce conducerea instituției a sesizat anchetatorii că un angajat ar fi violat o tânără de 17 ani, relatează Mediafax.Purtătorul de cuvânt al Poliției Buzău, Ane Marie Vrapciu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru viol după ce conducerea Complexului de Servicii pentru Copil cu Handicap Grav din Râmnicu Sărat a sesizat anchetatorii.

“Avem un dosar penal. Sesizarea a fost făcută de către conducerea complexului. Un angajat de 55 de ani ar fi abuzat sexual o beneficiară a centrului, o minoră de 17 ani", a declarat Vrapciu.
Faptele, care au fost sesizate conducerii Complexului de tânăra de 17 ani, ar fi fost săvârșite în perioada decembrie 2018 – ianuarie 2019.

Potrivit surselor citate, angajatul reclamat era supraveghetor al Complexului de Servicii pentru Copilul cu Handicap Grav din Râmnicu Sărat.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere referitor la acest caz.


1495 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings