Fostul purtător de cuvânt al Cabinetului Cioloș s-a înscris în cursa pentru Parlamentul European - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327duminică 21 apr 2019

Fostul purtător de cuvânt al Cabinetului Cioloș s-a înscris în cursa pentru Parlamentul European

de Redactia Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 19:27
- a A+
Imagine
Fostul purtător de cuvânt al guvernului Cioloș și jurnalist Liviu Iolu și-a anunțat sâmbătă candidatura pentru alegerile europarlamentare."Sunt membru PLUS de câteva zile și mi-am depus candidatura în campania internă pentru desemnarea candidaților partidului la alegerile europene. E din nou un pas pe care l-am cântărit mult", a anunțat el pe Facebook.

Iolu mai spune că una dintre prioritățile sale este combaterea fenomenului fake news pentru că "dezinformarea cu intenție dar și din neglijență este unul dintre cele mai mari pericole pentru România și Uniunea Europeană".
2510 afisari


La cat mai multi
imi_pasa_de_romania [utilizator], Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 19:31
0/8
Atata vreme cat se alimeanteaza tabara PLUS-USR, avem o sansa.
Mai ramane sa dezasamblam coalitia - asta in cazul i ncare Tradiceanu se trezeste si realzieaza ca nu are un viitor cu mustaciosul, api raman PSD-UDMR. UDMR se prostitueaza deci sunt usor de cumparat, daca ai cu ce, drept urmare, ramane dragnul cu multe capete: PSD.

Aici trebuie sa ne bazam pe Monta si PNL sa absoarba cat mai multi PSDisti care sunt "de treaba" sau au ceva cu Mustaciosul. Daca prind curaj cei ca Stanescu, se deschide un drum. Problema e ca "pucistul" ala nu a iesit din PSD nici acum, asa ca se pare ca visez. Dar nu pare complet imposibil.
Ponta?= PSD / PNL, adică organul alcoolic?
prec [utilizator], Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 22:32
0/0
Uauuu... e membru de câteva zile.
inca 3 comentarii comenteaza