Manifestație a "vestelor galbene" și la Londra - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327luni 22 apr 2019

Manifestație a "vestelor galbene" și la Londra

de Redactia Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 19:06
- a A+
Sute de persoane, multe îmbrăcate în veste galbene, au defilat sâmbătă și la Londra pentru a denunţa austeritatea şi a cere alegeri generale anticipate, reluând simbolul utilizat în manifestaţiile care au loc în Franţa de două luni, potrivit AFP, citată de Agerpres.Poliţia nu a comunicat vreo cifră despre numărul participanţilor. Coloana a defilat în linişte până la Trafalgar Square, în centrul oraşului, în sunetul tobelor şi a sloganurilor lansate prin megafoane. Pe pancarte sau jachete se putea citi "May trebuie să plece!", "Regatul Unit este sfârâmat. Alegeri generale acum!" şi "Tory afară!", referindu-se la conservatorii aflaţi la putere din 2010.

În paralel, zeci de militanţi pro-Brexit, dintre care unii apropiaţi extremei drepte, au manifestat de asemenea la Londra, îmbrăcaţi şi ei în veste galbene, unii dintre ei arborând drapelul britanic.
1348 de afisari


Comunismul se extinde
aramos [utilizator], Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 21:36
+6/8
Verzi-rosii se internationalizeaza.
Sa nu radem, laboratoarele StPetersburg University
-PuieMSD- [utilizator], Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 20:08
+5/9
Lucreaza de duduie.
Internet Research Agency recicleaza viitoarele rebuturi ale Rusiei, adica studentii la sociologie si politologie, in a crea asemenea campanii, site-uri de fake news etc.
inca 3 comentarii comenteaza