Carmen Iohannis a fost citată joi, la Parchetul General, în dosarul caselor de la Sibiu - Hotnews Mobile
1 € 4,7601 1 USD 4,2821miercuri 23 oct 2019

Carmen Iohannis a fost citată joi, la Parchetul General, în dosarul caselor de la Sibiu

de N.O. Vineri, 9 noiembrie 2018, 12:41
- a A+
Imagine
Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a fost citată pentru a se prezenta joi, 15 noiembrie, la Parchetul General, în dosarul deschis ca urmare a plângerii depuse de Lumea Justiției referitor la casele familiei din Sibiu, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanți ai Parchetului.Reprezentanți ai Parchetului General au declarat, pentru MEDIAFAX, că soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a fost citată pentru a se prezenta joi, 15 noiembrie, la Parchetul General, în dosarul referitor la casele familiei din Sibiu.

Dosarul a fost deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) ca urmare a unei plângeri depuse de Lumea Justiției împotriva notarului din Sibiu, Radu Gabriel Bucșă, și a soților Carmen și Klaus Iohannis. Sesizarea a fost depusă în legătură cu manoperele prin care cuplul prezidențial a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului. Imobilele aparțineau statului român și erau administrate de Primăria Sibiului, care a fost condusă în perioada iulie 2000 – noiembrie 2014 de Klaus Iohannis.

În sesizare se arată că, de pe urma exploatării unui imobil, soții Iohannis au obținut 320.000 euro, până când instanțele brașovene le-au anulat atât actul de vânzare-cumpărare declarându-i cumpărători care nu pot invocă buna-credință, precum și actele de moștenire care au stat la baza preluării imobilului din patrimoniul statului.


2567 de afisari


Lumea justiției
of of [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 16:50
+4/10
Site-ul acela controlat de Felix??? Ce treabă are cu procesul lui Iohannis?
Este un proces la comandă, ca să aibă A3 si RoTV ce să toace la emisiunile de seară... Așa se explică și valiza lui Dragnea cu „dosarele” lui Iohannis.
Of, of, e buna si propaganda iohanista, dar
xrogo [utilizator], Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 9:51
+2/6
casele le-au luat cei doi cu japca, bani au incasat se-a moca, asa ca Felix si situl sau n-a spus decat adevarul!
inca 10 comentarii comenteaza
Cookie Settings