​VIDEO Golul de generic al lui Cristiano Ronaldo, insuficient pentru Juventus în înfrângerea cu Manchester United, scor 2-1 - Hotnews Mobile
1 € 4,7601 1 USD 4,2821miercuri 23 oct 2019

​VIDEO Golul de generic al lui Cristiano Ronaldo, insuficient pentru Juventus în înfrângerea cu Manchester United, scor 2-1

de Silviu Dumitru Joi, 8 noiembrie 2018, 9:34
- a A+
Imagine
​Cristiano Ronaldo a deschis scorul în meciul Juventus vs Manchester United, după ce a urmărit fantastic pasa trimisă de Bonucci și l-a executat pe De Gea cu un șut fără preluare, însă golul său nu a fost suficient pentru a aduce victoria. Manchester United a avut o tresărire de orgoliu și a întors scorul în ultimele minute ale partidei, după ce Juan Mata a transformat o lovitură liberă și Leonardo Bonucci a împins mingea în propria poartă în minutul 90. Jose Mourinho a profitat de moment pentru a-și pune în scenă una dintre manifestările specifice.
La încălzirea de dinaintea partidei, Wojciech Szczesny a fost aproape de a-l accidenta pe colegul său Paulo Dybala, după ce l-a lovit în cap cu o minge.

Momentul în care Dybala este lovit:
Vezi aici un rezumat al partidei Juventus vs Manchester United.

Manifestările lui Mourinho de la finalul partidei:"M-au insultat 90 de minute pentru că mi-am făcut meseria. Am făcut acel gest pentru că am vrut să-i aud mai bine. Nu aş mai face-o acum, a fost în tensiunea momentului, dar am venit aici ca profesionist şi ei ei mi-au insultat familia, astfel că am recţionat", a declarat Mourinho.

Grupa H:

Valencia - Young Boys Berna 3-1 (Mina 14', 42' Soler 56' / Assale 37')
Juventus Torino - Manchester United 1-2 (Ronaldo 65' / Mata 86', Bonucci 90' autogol)

Clasament:

1. Juventus Torino (7-2) 9
2. Manchester United (5-2) 7
3. Valencia (4-4) 5
4. Young Boys Berna (2-10) 1


2475 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings