"Primiți cu Capra?" Unde au ajuns cele cinci statui dăruite de PressOne FOTOGALERIE - Hotnews Mobile
1 € 4,7601 1 USD 4,2821miercuri 23 oct 2019

"Primiți cu Capra?" Unde au ajuns cele cinci statui dăruite de PressOne FOTOGALERIE

de Redactia Miercuri, 7 noiembrie 2018, 15:07
- a A+
Imagine
Cinci redacții din București, printre care și HotNews.ro, au primit ieri un cadou surpriză: câte o statuie personalizată, parte a campaniei "Trăiască Capra Vecinului!". Este vorba de Europa FM, Hotnews.ro, Recorder, Times New Roman și ProTV.Ce scriu jurnaliștii de la PressOne:


"În ultimele săptămâni am tot vorbit aici, pe PressOne, despre invidie. Și ne-am lămurit că nu e de glumă: ranchiuna și pizma consumă energie, parazitează relații, și, ce-i mai rău, alungă bucuria din sufletul omului.

Deci, gata cu vorbele! A venit momentul să acționăm.

Marți, 6 noiembrie, împreună cu Trevor și cu Mihnea, am făcut un tur pe la cinci redacții din București, cărora am ales să le mulțumim dăruindu-le câte o Capră.

Caprele noastre sunt statui înalte cât omul − seamănă cu Mama din "Capra cu trei iezi" −, confecționate din fibră de sticlă și cu armătură metalică pe dinăuntru.

Pe soclu au câte un text adaptat pentru cele cinci instituții pe care le-am ales în cadrul acestei campanii, intitulată "Trăiască capra vecinului!".

Pentru a le răspunde din start celor care se plâng de cacofonie, ea e intenționată: haideți să nu mai căutăm nod în papură, să nu mai vedem doar micile greșeli care ne enervează, ci și − sau poate mai ales − marile realizări ale celor din jurul nostru, cu precădere ale celor la care ne raportăm zi de zi".

Articolul integral, pe PressOne.ro

Europa FM:HotNews.ro:


Recorder:


Times New Roman:


ProTV:


2583 de afisari


cacofonii
Ilidia [utilizator], Joi, 8 noiembrie 2018, 13:18
+1/1
Cacofonii exista si in alte limbi, dar nu se face atata caz ca in romania pudibonda...
Misto idee!
Alfabetix [utilizator], Joi, 8 noiembrie 2018, 18:36
0/0
Caprele vecinilor sunt facute frumos, chiar daca din materiale relativ perisabile, puteam sa jur ca sunt bronz!
comenteaza
Cookie Settings