Caraș-Severin: Un elev a venit la școală cu o grenadă. Tatăl găsise proiectilul pe un teren și l-a așezat în sufragerie ca bibelou - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327luni 22 apr 2019

Caraș-Severin: Un elev a venit la școală cu o grenadă. Tatăl găsise proiectilul pe un teren și l-a așezat în sufragerie ca bibelou

de DG Marţi, 23 octombrie 2018, 15:08
- a A+
Imagine
Polițiștii din județul Caraș-Severin au deschis o anchetă după ce, marți, un elev a venit cu o grenadă la școala, tatăl acestuia declarând că a găsit-o pe un teren, în această primăvară, și a așezat-o în sufragerie ca bibelou, transmite Mediafax.Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, marți, Poliția orașului Bocșa a fost sesizată cu privire la faptul că un elev a adus la școală o grenadă. Imediat, la fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție, precum și unul de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Caraș-Severin.

“A fost prezent și tatăl elevului care a adus grenada la școală, care a declarat că a găsit-o desfăcută, în primăvară, pe un teren viran în spatele uzinei, a curățat-o și după asamblare a așezat-o în sufragerie ca bibelou", a arătat IPJ Timiș.

Grenada a fost ridicată de către reprezentanții ISU Caraș-Severin.

În acest caz, polițiștii cărășeni fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.
741 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza